Vajon milyen lesz az esküvői ruha 2017-ben? A világ vezető esküvőiruha-tervezői már kijelölték az utat, melynek legfontosabb részleteibe garantáltan bele fog szeretni minden menyasszony. Magasított nyakmegoldások, színes ruhák, esküvői nadrágok -2017-es esküvői trendeket bemutató cikkünk második része következik.

Ismerd meg a 2017-es tavaszi menyasszonyi ruha trendeket! A legtöbb tervező már bemutatta jövő évi kollekcióját, melyben azt a jó hírt hangsúlyozzák, hogy a modern esküvői ruhának számtalan variációja lehet. A menyasszonyok válasszanak merész alkotásokat! – visszhangzott a kifutókról. Feltűnő, hogy miközben az összes hagyományos menyasszonyi jelkép (fátyol, uszály, hosszú ujj) megtalálható a kollekciókban, az az érzésünk, hogy mind a tervezők, mind a menyasszonyok egyre bátrabbak. Például egyre többen választják a magasabban záródó dekoltázsokat, nyakkivágásokat és néhány, eddig még nem látott, határozottan 21. századi ruha-megoldás is jellemző.Nem fokozzuk tovább a kedélyeket, jöjjön a 10+1 legnagyobb trend a szezonban! Cikkünk első részét ide kattintva találod.

 

6. Magasított nyakmegoldások

Ékszerek helyett sokkal szebbek lehetnek a nyakra felkúszó csipkerészletek, különleges fodrok, gallérok, melyek a régi idők világát idézik.

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Lela Rose, Vera Wang, Angel Sanchez, Daalarna,Naeem Khan, Carolina Herrera, Temperley London, Vera Wang, Daalarna.

 

7. Masnik és egyéb romantikus kiegészítők

Manapság egy egyszerű ruhában is lehet valamilyen fortélyos csavar, amely vagány és egyedi viseletet kölcsönöz a menyasszonyoknak. Beszélhetünk egy terebélyes masniról, egy csillogó betétről vagy számos apró anyagvirágról, a legfontosabb, hogy a díszítésen legyen a hangsúly. A tekintet akkor fog igazán a ruha különleges kiegészítőjére fókuszálni, ha nem vonja el semmi más a figyelmet. A kevesebb néha több elvét követve egy nagyobb részlet mellé kevésbé feltűnő darabokat érdemes választani!

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Daalarna,Naeem Khan,Sachin & Babi,Naeem Khan, Daalarna, Oscar de la Renta,Sachin & Babi, Carolina Herrera, Marchesa, Zuhair Murad.

 

8. Rövidebb ruhák

A hangsúly egyre inkább a lábakon és a gyönyörű cipőkön van, szinte minden szoknyahossz megtalálható a palettán a nagyon rövidtől az elöl rövid és hátul hosszú megoldásig.

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Naeem Khan, Anne Barge,Naeem Khan, Daalarna, Elie Saab, Monique Lhuillier, Daalarna, Daalarna.

 

9. Croptop-hatás

A hétköznapi viseletben is meghatározó rövid topok, felsőrészek átveszik az uralmat az egyberészes ruhák fölött. A gyönyörű csipkepólók és a kis felsőrészek bohém, laza hangulatot nyújtanak. Ideális a szabadban tartott vagy tengerparti esküvőkre.

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Naeem Khan, Carolina Herrera, Marchesa, Daalarna.

 

10. Pasztell álmok

Még mindig hódítanak a halvány színek. 2017 kedvenc árnyalata minden bizonnyal a pasztellkék lesz, amely mesebeli hercegnővé varázsolja majd a menyasszonyokat. Csipkével, szaténnal kombinálva lesz igazán romantikus a hatás.

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Monique Lhuillier, Naeem Khan, Naeem Khan, Angel Sanchez, Daalarna, Marchesa, Daalarna, Houghton, Zuhair Murad, Naeem Khan.

 

10+1. Amikor a menyasszony is nadrágot visel

Bevállalós menyasszonyok maszkulin hatású, mégis nőies stílusa lehet egy se nem szoknya, se nem nadrág megoldás. Azt sugallja, hogy viselője magabiztos, egyszerre erős és törékeny, decens és romantikus. Őszi és téli esküvőkre tökéletes választás, a polgári esküvők kedvenc szettje lehet.

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Lela Rose, Naeem Khan, Elie Saab, Houghton, Naeem Khan, Carolina Herrera. Daalarna fotók: Papp Évi & Schneider Zoltán

Kattints ide az előzményekért! Esküvői ruha 2017 – a trendeket bemutató cikk elsőrészét ezen a linken találod.