Vajon milyen lesz az esküvői ruha 2017-ben 2017-ben? A világ vezető esküvőiruha-tervezői már kijelölték az utat, melynek legfontosabb részleteibe garantáltan bele fog szeretni minden menyasszony. – 1. rész

Ismerd meg a 2017-es tavaszi menyasszonyi ruha trendeket! A legtöbb tervező már bemutatta jövő évi kollekcióját, melyben azt a jó hírt hangsúlyozzák, hogy a modern esküvői ruhának számtalan variációja lehet. A menyasszonyok válasszanak merész alkotásokat! – visszhangzott a kifutókról.

Feltűnő, hogy miközben az összes hagyományos menyasszonyi jelkép (fátyol, uszály, hosszú ujj) megtalálható a kollekciókban, az az érzésünk, hogy mind a tervezők, mind a menyasszonyok egyre bátrabbak. Például egyre többen választják a magasabban záródó dekoltázsokat, nyakkivágásokat és néhány, eddig még nem látott, határozottan 21. századi ruha-megoldás is jellemző.Nem fokozzuk tovább a kedélyeket, jöjjön a 10+1 legnagyobb trend a szezonban!

1. Hangsúlyosan fedett vállak

Míg a stólák, vállkendők az elmúlt években itt-ott megjelentek, most meghatározóak lesznek a keppek, pelerinek, köpenyek, vállról leomló leplek, különleges díszítésekkel.

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Temperley London, Reem Acra, Oscar de la Renta, Daalarna, Daalarna, Daalarna,Monique Lhuillier, Naeem Khan,Temperley London.

 

2. Fedetlen vállak

A vállpánt nélküli esküvői ruhákversenyeznek a vállra lecsúszóés a vállnélküli ruha megoldásokkal. Sok tervező játszik a különböző vállkivágásokkal is.

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Lela Rose, Carolina Herrera, Hougthon, Daalarna, Reem Acra,Sachin & Babi, Oscar de la Renta.

 

3. Bohókásan romantikus menyasszonyok

Romantikus fodrok, és rengeteg csipke, hippi kiegészítők… A 20-as évek bohém Gatsby-korszaka jövőre is hódítani fog. A csillogásról, fényűzésről, cseresznyepiros ajkakról és csipkéről felismerhető stílus a modern menyasszony kedvenc esküvői stílusa lehet. Testet követő, sellőfazonú ruhához vidám, pajkos színekben pompáznak a kiegészítők. (Ha kíváncsi vagy, hogyan jelenik meg az esküvői dekorációban 20-as évek Amerikája, kattints Gyenes Szilvi cikkére.)

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Daalarna, Reem Acra, Jenny Packham, Temperley London, Daalarna, Marchesa, Elie Saab, Houghton.

 

4. Fehérnemű hangulatok

A legújabb menyasszonyi ruhák már annyira romantikusak és olyan sok szexi csipkével készülnek, hogy már-már a nászéjszakák viseletét idézik. A tervezők előszeretettel keverik a corsetteket, a csipkékkel díszített felsőrészeket és a selyemköpenyeket.

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Houghton, Elie Saab, Monique Lhuillier, Daalarna, Zuhair Murad, Vera Wang, Reem Acra, Daalarna.

 

5. Szexi dekoltázs

A menyasszonyi ruha elegáns kivágásai sem vesznek feledésbe. A dekoltázs, illetve a hátkivágás játékos megoldásai mind a modern, mind a hercegnős fazonokhoz passzolnak. Amire azonban 2017-ben is ügyelni kell, az arányok és az elegancia határai!

Ilyen lesz az esküvői ruha 2017-ben – A képeken látható esküvői ruhamárkák listája balról jobbra haladva: Daalarna, Naeem Khan, Monique Lhuillier, Reem Acra,Naeem Khan, Daalarna,Monique Lhuillier. Daalarna fotók: Papp Évi & Schneider Zoltán

Kattints ide a folytatásért! 2017-es esküvői trendeket bemutató cikk második részét ezen a linken találod.