Közeledik a Valentin-nap, amellyel együtt a környezetünk is kezd egyre inkább az ünnep színeibe borulni. Miért ne hangolódhatnánk mi magunk is ehhez a miliőhöz? Cikkünkben ezért összegyűjtöttünk számotokra néhány inspirációt, hogy ne csak belsőleg, hanem a megjelenésünkben is kicsit megfűszerezzük ezt a napot.

A színpalettát a piros, bordó, rózsaszín, korall és magenta árnyalatai teszik ki, amelyekért mi is rajongunk, így néhány hangulatfotó közé csempésztük azokat a ruháinkat, amelyeket bátran ajánlunk számotokra, ha szeretnétek elegáns, kifinomult és nőies külsővel köszönteni ezt a napot. Ha pedig Valentin-napra terveztétek az esküvőtöket, ahhoz is mutatunk néhány ötletet, görgessetek tovább!

Rózsa(szín)kavalkád

A Valentin-nap nem csak a piros színek egyeduralmáról szól. Ha hozzád közelebb állnak az rózsásabb árnyalatok, vess egy pillantást a Lovestory kollekciónk egyik ruhájára, amely bohókásan elegáns a kétrészes, színekben tobzódó megoldásával.

Átmenet a színek között

Ha nem tudsz választani az árnyalatok között, akkor a színátmenetes ruháink épp rád várnak. A színek játéka, az alapanyag lágy esése és a szív formájú dekoltázs igazi Valentin-napi hangulatot varázsol rád.

A klasszikus 

Keresve sem találnánk klasszikusabb és érzékibb viseletet Valentin-napra, mint egy hosszú, bordó ruhát. Ha egy elegáns vacsorán, színházi előadáson vagy más kiemelt rendezvényen veszel részt, akkor meg is van, amit kerestél.

Fiatalos és bohém

Ha a hódítás szerepel az első helyen, válassz rövid csipkeruhát! Társítsd letisztult, elegáns kiegészítőkkel, és persze felejthetlen kisugárzással és magabiztossággal.

Üde korall

Vigyél egy kis frissességet a megjelenésedbe: viselj vidám, élénk színeket! Nemcsak a te hangulatodra, hanem a párodra is hatással lesz. Minden szempontból.

Jelszó: kifinomult

Ez a Flower kollekciós ruhánk minden hozzávalóval bír, amelyet a kifinomult elegancia magába foglalhat. Térd alá érő hossz, csipkeszegélyes dekoltázs, karakteres, de mégis bájos szín. A hibátlan Valentin-napi megjelenés receptje.

Valentin-napi esküvő

Esküvő a szerelmesek ünnepén? Miért ne?! Keresve sem találhatnál jobb alkalmat a kapcsolatotok megünneplésére, és új szintre emelésére. Inspirációként bátran nyúlj a sötét, bordó színek után; mutatunk is hozzá néhány tippet.

Szívesen válogatnál még Valentin-napi ajánlatunkból? Galériánkban még sok-sok ötletet találsz:

 

Ajándékozz Daalarna ruhát Valentin-napra! 

Megtalálni a társad sokszor nem egyszerű, azonban rátalálni az ideális ruhára, már annál könnyebb. Legyen szó egy különleges alkalomról, vagy éppen az esküvőtökről, nagyon emlékezetessé teheted a Valentin-napot, ha egy méretre készített Daalarna ruhával leped meg a párodat. Ráadásul most mindezt ajándékutalvány formájában is megteheted, amelyről bővebb információt az info@daalarna.hu címen kaphatsz tőlünk. Még több Valentin-napi ajándékötlet ide kattintva!