Képzeld el azt, hogy milyen lenne, ha csak ti ketten lennétek jelen életetek nagy napján. Ha megszöknétek az elvárások és a hagyományok elől és kizárólag egymás előtt fogadnátok örök hűséget egy álomszép tengerparton. Ezt az idillikus pillanatot valósította meg a német Beloved Photography és nagy örömünkre egy Daalarna ruhát választottak hozzá a menyasszonynak.

Egy csodaszép, fehér homokos tengerpart a helyszín, amelyhez fehér esküvői ruhát és hasonló stílusú dekorációt álmodtak meg az alkotók. A menyasszonyi csokor minimalista színvilágát (fehér, fakózöld és kék virágok) tökéletesen kiegészíti annak volumene és részletgazdagsága.

Az esküvői asztal csupán egy lenge sátorban a földre leterített abroszból áll, amelyen márványszerű háttérre rajzolt, modern betűtípussal díszített meghívók és grafikai elemek sorakoznak. Az elmaradhatatlan kagylókból és vizes palackokból álló díszítés mellett letisztult, hófehér menyasszonyi torta és minimalista muffinok sorakoznak elfogyasztásra. Íme a csodás képek!

 

 

Fotók és koncepció: Beloved Photography
Esküvői ruha: Daalarna / Victoria Rüsche szalon
Virágok: Blütenreich
Dekoráció: Pretty Factory
Grafika: Traufabrik
Édesség és torta: Die Cupcakery

Még több esküvői inspirációt találsz rovatunkban, kattints érte ide!