“Igyekszünk az élet fontos eseményeit a maguk természetességében megörökíteni, hogy később a képeket nézegetve évek vagy akár évtizedek múltán is visszajöjjenek az emlékek, érzések” – meséli Kriszti és Zsombi, az All that makes you happy fotósai, akik az életben is egy párt alkotva nevelgetik kétéves kislányukat, Francit. Tíz esküvői fotó következik a kedvenceik közül.

1. kedvenc esküvői fotó

Kis koszorúslányok: a menyasszony kérésére szerettünk volna pár portrét készíteni róluk. Ez a legutolsó közülük: akkor készült, amikor már elengedtem a gépet, és a kislányok kiszaladtak a képből, egyenesen felém. Egy gyors kattintásra még felemeltem a fényképezőt, szinte bele se néztem, csak utólag láttam, milyen élettel teli, vidám fotó lett.

2. kedvenc esküvői fotó

Készülődés közbeni pillanat: a menyasszony azt fürkészi, vajon eláll-e az eső, mire a szertartás kezdődik.

3. kedvenc esküvői fotó

Az utolsó simítások: a menyasszony a fülbevalóját igazítja, pár perc és kezdődik a szertartás. A kép a kedves, alig észrevehető mosoly miatt került be a kedvenceink közé. Minden benne van: büszkeség, öröm, izgalom, izgatottság.

4. kedvenc fotó

Ez a kép egy szerelmes fotózás közben készült, egy igazi, elkapott pillanat: a cica, akinek egyébként a hálószobába is tilos a bemenetel, egy óvatlan pillanatban felugrott a pár ágyára. Az őszinte, meglepett-vidám arckifejezés miatt olyan kedves nekünk ez a kép.

5. kedvenc esküvői fotó

Az első pillanat: annak is megvan a varázsa, ha a pár nem az oltárnál látja meg egymást először. Annyira szép mindkettőjük őszinte reakciója: a vőlegény ámulva nézi meghatott menyasszonyát.

“Olyan nevet kerestünk magunknak, ami kifejezi mindazt, amit szívesen fotózunk és mindazt, ami az embereket úgy általában boldoggá teszi. Olyan fontos mérföldkövek az életünkben, amik meghatároznak bennünket. Fordulópontok, amikor megváltozik az életünk, új szakaszba lépünk: az eljegyzés, az esküvő, a babavárás, a gyermekeink születése és a családdá válás.” – Kriszti és Zsombi, All that makes you happy

6. kedvenc esküvői fotó

Az első csók férj és feleségként: a menyasszony arcán legördülő könnycsepp és a háttérben álló testvér mosolya miatt szeretjük ezt a képet nagyon-nagyon.

7. kedvenc esküvői fotó

Galambröptetés a szertartás után: a géppel a madarat követtem, ahogy tovaszáll. A fotó attól lett különleges, hogy a menyasszony keze is a „képben maradt”.

8. kedvenc esküvői fotó

Szeretjük ez ilyen egyszerű képeket: semmi póz, semmi beállítás, csak a menyasszony és a vőlegény, ahogy egymásra néznek és nevetnek.

9. kedvenc esküvői fotó

Egy nyári kreatív sorozat egy képe: önfeledt vidámság, öröm, boldogság. Egy pillanat, amikor nem létezik más a világon, csak ők ketten.

10. kedvenc fotó

Fotók: All that makes you happy (weboldal)

Bár a képen nem látszik, ez a kép egy kismamafotózás során készült. Nagyon tetszik, ahogy a lány a férje jegygyűrűjét nézi, egy életre szóló szövetség jelképe.

Tetszettek Kriszti és Zsombi kedvenc esküvői képei? Ide kattintva találod a sorozat korábbi részeit.