Kondella Misi esküvőfotós kedvenc történetei és fotói esküvőkről. Ezúttal egy Balaton-parti esküvő legszebb pillanatait ismerhetitek meg az ő szemén keresztül. 

 

Nagyon szerettem ezt az esküvőt. Landesz Kati szervezte meg Kata és Attila nagy napját, rajta keresztül ismertem meg őket. Érdekes, mert az első alkalommal véletlenül találkoztunk össze, ezért éppen nem volt nálam egyetlen esküvői fotóm sem referenciaként, Katáék azonban 15 perc beszélgetés után eldöntötték, hogy engem szeretnének felkérni az esküvői fotósuknak. Nagy áldásnak tartom, ha ekkora összhang alakul ki a pár és a fotós között, sokkal gördülékenyebbé és hatékonyabbá teszi a közös munkát.

A májusi esküvőjük előtt többször találkoztunk, és jegyesfotók is készültek Katáról és Attiláról, amit szintén én készíthettem el nekik.

A nagy napot Szigligeten tartották. Sok emlékük fűződik a Balaton-parthoz, ezért egy víztiszta sátrat állítottak fel a strandon, amit több nap alatt építettek fel az esküvőre, és másnap már le is bontották. Az elején kicsit szemerkélt az eső, aztán később szerencsére elállt, de a sátor miatt ez amúgy sem lett volna nagy probléma. Mindig mondom a pároknak, hogy nem szabad félni az esőtől, annak is megvan a maga szépsége.

Természetközeli esküvő volt, környezetbarát elemekkel gazdagítva, sok zöld cserepes növénnyel az asztalokon. Az ifjú pár mögötti táblára kettőjükhöz kapcsolódó szavak és emlékek voltak felírva. 

A menyasszony a családi nyaralóban készülődött, a csodaszép Daalarna ruhájához Converse cipőt húzott. Katolikus szertartás szerint esküdtek meg a helyi templomban, a gyűrűket imádott kutyusuk hozta az ifjú párnak. Megható pillanat volt, amikor a nagymama Skype-on jelentkezett be sok boldogságot kívánni, mert nem tudott ott lenni a nagy napon.

Gyönyörű fénytechnikával tudtunk dolgozni, szuper volt az esküvő buli része is, jó élmény volt megörökíteni.

Összességében egy nagyon családias, baráti, meghitt esküvő volt Kata és Attila nagy napja, ahol az összes szolgáltatót családtagként kezelték, ami nagy áldás az esküvő szakmában dolgozók számára. Talán nem meglepő, hogy azóta is tartjuk egymással a kapcsolatot.

Nézzétek végig a Balaton-parti esküvő legszebb pillanatait Misi fotóin keresztül!

     

Esküvői szolgáltatók Kata & Attila nagy napján:

Esküvőszervező: Creative Weddings by Landesz Kati (weboldal)
Dekor: Fleur & Ballon Dekor (weboldal)
Ruha: Daalarna – Benes Anita (weboldal)
CM: Pallagi Ákos (weboldal)
Világítástechnika: dj Dawe – Balázs Dávid & Csapó Benedek (weboldal)
Zene: PartYssimo zenekar (weboldal)
Film: D. Nagy Kriszta (weboldal)
Torta: Lengyel József (weboldal)
Fotó: Kondella Misi Photography (weboldal)

Hogy tetszett ez a meghitt Balaton-parti esküvő? Még több valódi esküvői beszámolót olvasgathatsz ide kattintva!