„Szeretjük a természetet és a természetességet a képeken. Hisszük, hogy a legjobb dolgok szabadon születnek, éppen ezért nagyon közel állnak hozzánk a szabadtéri helyszínek, az erdei esküvők vagy a rusztikusabb dekorációk” – meséli Molnár Niki és Széll Bálint, a Wondeer Wedding fotósai. Most 10 kedvenc saját fotójukat válogatták össze és egészítették ki a hozzájuk tartozó emlékeikkel a Secret Stories felkérésére. 

1.

Ez a sorozat a mai napig nagy kedvencünk. Természet, rusztikus dekor, lazaság.  Szeretjük, ahogy helyszínül szolgáló kőfejtő ereje szemben áll a menyasszony törékenységével. Ennél Wondeeresebb kevés dolog lehetne. 

2.

„Girls just want to have fun” tartja ugye a mondás. Nagyon szeretjük, amikor a kötelező beállított csoportképek helyett, az emberek tényleg csak úgy jól érzik magukat együtt. Spontán, vidám, szélfútta kell ennél több?

3.

Nem egy tipikus esküvős fotó, de talán pont ezért szeretjük ennyire. Az öreg pajta, a fények, a sötét tónusok, nagyon közel állnak hozzánk.

4.

Imádjuk az ilyen őszinte, önfeledt pillanatokat. Minden esetben a törekszünk észrevétlenek maradni és amíg lehet, a hely adta fényeket használni vaku helyett, még a buliban is.

5.

Nagyon el tudunk veszni a helyszínben, már úgy jó értelemben. Hannáék teljesen szabad, természetközeli, pajtában tartott esküvőjén pedig, ez kicsit sem volt nehéz feladat. Tánc reggelig egy ilyen helyen? Bármikor. 🙂

“Szeretjük ha a kapcsolat személyes, ha ismerjük a történeteket, tudjuk mit szerettek és mit szeretnétek. Ha a képek igazi érzelmeket örökítenek meg és ha rólatok szólnak. Ha az esküvőn nem zavaró tényezőként vagyunk jelen, hanem ismerősként érkezhetünk. Szeretjük ha minden alkalommal a hangulatot örökíthetjük meg. Ha választanunk kell a beállított vagy a pillanatképek között, egyértelműen az utóbbi mellett tesszük le a voksunkat. Szeretjük a megszokottól eltérő szertartásokat és az, ha mindig valami újat próbálhatunk ki. ” – Molnár Niki és Széll Bálint, a Wondeer Wedding fotósai

6.

Szeretjük, amikor a fotózáson megáll az idő, és a pár egy kicsit megéli a pillanatot. Az élesség nem Ildin és Kornélon van, szerintünk ezért lehet ennyire intim ez a felvétel.

7.

A természet és a pár. Sokszor számunkra nem kell több egy képhez. Mariann Daalarna ruhája tökéletes választásnak bizonyult egy laza, bohém szabadtéri esküvőhöz.

8.

Szeretjük a letisztult, sötétebb tónusú képeket. A természet és a természetes dolgok mindig nagyon inspirálnak minket. A csokor a natúr virágokkal, Roni természetessége, nagyon illik a mi világunkba.

9.

Nagyon örültünk, mikor Timi és Béci válasza egy határozott „persze” volt, füstbombás ötletünkre. Cseppet sem zavart senkit, hogy szinte teljesen beterítette őket a füst. Imádjuk, ahogy előbukkannak a hömpölygő sárga füst mögül.

10.

Fotók: Wondeer Wedding (weboldal)

Let’s dance!

Tetszettek a Wondeer Wedding kedvenc képei? Ide kattintva találod a sorozat korábbi részeit.