A Balatonfüreden található századeleji hotel, az Anna Grand Hotel megfűszerezve a 20-as évek bohém stílusával. Gyenes Szilvia ismét csodás és egyedi esküvői dekorációt álmodott meg.

Magyarországon csak ritkán fordul elő, hogy egy jegyespár az esküvőjük időpontját már két évvel az esemény előtt kitűzi. Csilla, a menyasszony első találkozásunk alkalmával előrelátó ötletekkel érkezett hozzám a szalonba, hogy stílusos esküvői dekorációt tervezzünk. Helyszínnek a mindig pompás Anna Grand Hotel csodás épületét választottuk Balatonfüreden, amely az eleganciájáról, és a századeleji hangulatról, fényűzésről híres. A hotel stílusához elképzelt világ a 20-as évekre jellemző bohém lazaság, csillogástól és partiktól hangos időszak lett, amit úgy is nevezhetünk, hogy Gatsby-stílus.

A bálterem csillárjai hibátlan fénytechnikával megfestve adták a partihangulatot, a földig érő textilek, a lazac peóniák, a tollgömbök az óarany felületeken tobzódtak. A teret plexi székekkel könnyítettem. A gazdag desszertasztalt Mészáros Andrea álmodta meg a Preston Torta-manufaktúrától, amely mint egyfajta látványosság a terem közepén tornyosult. A vendégek követték a korhű divatot, így finoman belesimultak a dekoráció világába.Mindig nagyon megtisztelő számomra, ha a menyasszonyoktól teljesen szabad kezet kapok a díszítést illetően. Ez hihetetlen bizalomról árulkodik, igyekszem minden alkalommal elkápráztatni őket.

Szolgáltatók: Fotók: Dégi Attila Koordinátor: Tóbel Nóra Desszert: Preston Tortamanufaktúra Grafika: Gyenes Péter