Gyenes Szilvia nem mindennapi dekorációt vállalt el, amikor egy indiai menyasszony és magyar vőlegénye arra kérte őt, egy magyar tanyára álmodja meg esküvőjüket. Indiai esküvő egy magyar tanyán, képekben. 

“Egy indiai menyasszony és egy magyar vőlegény esküvői dekorációt kértek tőlem egy átlalam már jól ismert helyszínre. A főleg tanyasi turizmusról ismert Varga tanyán eleinte nehéz volt összeegyeztetnem az indiaikultúrát a karakteres magyar jegyeket képviselő helyszín elemeivel. Sokáig hezitáltam a stílust illetően. A színekkel bátran játszottam, melyek az indiai kultúra lüktető kontrasztjait, merész formavilágát képviselték. A nem kívánt elemek eltüntetését pedig a fénytechnikalehetőségeivel oldottam meg kíváló kollégák segítségével.

A ceremóniát semleges helyszínre terveztem, sok-sok textilt, színeket, virágokat használtam. A virágkötésnél igyekeztem olyan elemeket is használni, amely a bőség szimbólumát hivatottak képviselni, valamint belógatott fényekkel, selymekkel, bojtokkal, füzérekkel, földig érő asztalterítőkkel hoztam elIndiát a párnak és a vendégeknek. Jaksa Tímea erről az esküvőről készített képanyaga bekerült a kedvenc referenciáim közé.

 

 

 

Az indiai esküvő esküvőszervezője: Varga Kovács Tímea, Fotók: Jaksa Tímea