Az új Daalarna alkalmi ruhák megalkotásának történetét ismerhetitek meg Benes Anita írásából és természetesen a színpompás alkalmi ruha kollekciót is megmutatjuk.

Így készült az új kollekció

“Az új LOVESTORY alkalmi ruhák készítésekor rengeteg színt, alapanyagot és mintát használtam, ezzel fejeztem ki a szerelem sokszínűségének különböző hangulatait. Valószerűtlen, illúzióhatású uszályokkal, változatos vonalvezetéssel, festményszerű, absztrakt mintákkal, érzelemgazdag színekkel és játékos részletekkel kísérleteztem az új kollekció megalkotásakor.

Mindig is nagyon szerettem az élénk színeket, ezért most is ezeket részesítettem előnyben. Emellett különböző mintájú és textúrájú anyagokat kevertem egymással, például csipkét muszlinnal vagy organzával, gyöngyökkel és printelt felületekkel.

Személyes kedvenceim azok az alkalmi ruhák, amelyeknél a csipke alá egy mintás anyagot választottam bélésnek, különleges hangulatot árasztanak.

Színpompás alkalmi ruhák esküvőre

A LOVESTORY alkalmi kollekciót kimondottan ajánlom nyári esküvőkre és koktélpartikra. Az anyaghasználatnak köszönhetően rendkívül könnyedek és légiesek, így biztosan hűséges társak lehetnek egy-egy melegebb júliusi vagy augusztusi hónapban is.

Emellett vidámak és különlegesek, márpedig az esküvő nemcsak az ifjú pár, hanem a vendégek számára is örömünnep, ahol szerintem abszolút helyük van azt ezt kifejező színeknek, virágos hangulatoknak.

A kollekcióban az élénk színek keveredése a szerelemben és a házasságban átélt érzések skáláját szimbolizálja. Emellett erős trend is, amelyet bátran és örömmel használtam az új alkalmi ruhák készítésekor.

10 stílustipp, amit fogadj meg, ha esküvőre mész – kattints ide tippjeinkért! 

Örömanyák, bátrabban!

Gyakori hibának érzem, hogy az idő múlásával a nők elkezdenek unalmasabban, egyhangúbban öltözködni. Minden örömanyának azt javaslom, hogy bátran viseljenek színeket, higgyék el, hogy még a hangulatuk is megváltozik tőle.

Az új alkalmi ruhák tervezésekor kimondottan figyeltem a szoknyahosszakra (az összes ruha maxi vagy midi fazonú) és a visszafogott dekoltázsokra, így egyáltalán nem csak a húszas éveikben járó nőknek ajánlom a kollekciót. A különleges, fodros ujjmegoldások a romantikus hangulatot erősítik, ugyanakkor jó megoldás lehet azoknak a hölgyeknek is, akik szeretnék elrejteni a karjukat. 

Bár a lookbook az iránymutató a különféle típusú alkalmi ruhák tekintetében, természetesen mindegyik ruha egyedileg készül, ezért a megrendelő kérésére a szoknya vagy az ujj hossza is módosulhat. Ugyanakkor ahogy a Daalarna esküvői ruhák esetében, az alkalmi ruhák megrendelésekor is legalább 3-4 hónappal az esemény előtt érdemes hozzánk időpontot kérni, hogy biztosan tudjunk segíteni.”

Az alábbi képeken az új Daalarna alkalmi kollekciót nézhetitek meg. Kattints arra a képre a Daalarna lookbookból, amit nagyobb méretben is szeretnél megnézni! Ha tetszett, oszd meg vagy mentsd el a Pinterest tábládra! 🙂 

FOTÓ: PAPP ÉVI & SCHNEIDER ZOLTÁN, SMINK & FRIZURA: KISS CSILLA, KIEGÉSZÍTŐK: RIENNE BRIDE & REKAVAGO, MODELL: NAGY BERTA

Nézd meg ide kattintva a LOVESTORY esküvői kollekciót is. Valódi esküvők rovatunkban igazi Daalarna ruhás menyasszonyok beszámolóját is elolvashatod, kattints érte!