Gyere el a Daalarna Fashion Show 2019-re, és nézd meg élőben a legújabb REBELLE kollekció bemutatóját! Tarts velünk a Daalarna érzéki birodalmába!

2019. április 12-én pénteken, a Millenáris B épületében rendezzük meg a Daalarna éves divatbemutatóját, ahol a 2020-as esküvői és alkalmi kollekcióját mutatja be a tervező, Benes Anita. Az áprilisi show-n a legújabb REBELLE kollekció modelljei vonulnak majd fel a színpadon.

A 2018-as Daalarna show fináléja, Fotó: Benifotó

A SILAN bemutatja: Daalarna Fashion Show 2019

2019. április 12., Budapest, Millenáris, B épület

„Évről évre egyre látványosabb és inspirálóbb divatbemutatóval igyekszünk kedveskedni a hazai közönségnek. Az előző évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre többen szeretnék élőben látni a legújabb Daalarna esküvői ruhákat a kifutón, ezért idén is a tavaly már jól bevált, nagyobb befogadóképességű helyszínnel készülünk, így reméljük, hogy egyetlen érdeklődő sem marad le a bemutatóról” – mondja Benes Anita.

REBELLE – A legújabb Daalarna kollekció

Fotó: Papp Éva és Schneider Zoltán

Nem tudunk elszakadni Izland vad, lenyűgöző szépségétől. A jég és a sziklák csipkézett szegélyei, a természet vadsága, a melegfekete vulkanikus homok inspirálják az új REBELLE kollekciót, melyet áprilisban fogunk bemutatni. Választásunkkal lázadunk, harcolunk a mesterkélt szépség ellen. A lázadó Daalarna menyasszony túlmutat korunk felszínességén, a naturális szépségben, természetességben, egyszerűségben hisz.

Finom hímzések, csipkék, irizáló ezüstös színek, visszafogott, de gyönyörűen kidolgozott kézművesség jellemzi majd a kollekciót, amelyet itthon a 2019-es Daalarna show-n láthat először a közönség.

Benes Anita és a modellek a 2018-as Daalarna show backstage-ében, Fotó: Jaksa Tímea

JEGYINFORMÁCIÓ:

 A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadás kerül megrendezésre, 16:00 és 20:00 órai kezdettel. Jegyeket idén is a jegy.hu-n keresztül, illetve személyesen a jegy.hu partnerirodáiban tudtok vásárolni. 

Jegytípusok: 

 • VIP jegy

 • normál jegy

Jegyárak:

A 16:00 órás előadásra

 • VIP – 9 900 Ft

 • Normál jegy – 3 900 Ft

A 20:00 órás előadásra

 • VIP – 11 900 Ft

 • Normál jegy – 5 900 Ft

A 2018-as Daalarna show fináléja, Fotó: Benifotó

 • VIP jegy: első sor, pezsgő, goodbye csomag kozmetikai termékekkel 30.000 Ft értékben, jegy összege levásárolható a Daalarna szalonban ruharendeléskor.
 • A jegyek nem szólnak külön ülőhelyre, helyfoglalás érkezési sorrendben.
 • Kapunyitás egy órával az előadások kezdete előtt.
 • Minden megvásárolt jegy árából 500 Ft-tal az UNICEF gyermekházasság elleni programját támogatjuk.
 • A bemutató kiemelt partnere a Vöslauer, médiatámogatója a Secret Stories.

Kattints ide, ha jegyet szeretnél vásárolni a show-ra, ha pedig a Facebook eseményre szeretnéd meghívni a barátnőidet, azt ezen a linken teheted meg. Lájkold a Secret Stories Instagram oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!