Örömteli hírek érkeztek a Daalarna műhelyéből: újabb országban kaphatók ősztől Benes Anita esküvői ruhái.

A Daalarna 2013-ban kezdte el nemzetközi terjeszkedését: Benes Anita Milánóban, New Yorkban és Londonban is bemutatta már kollekcióját. Jelenleg Magyarországon kívül Ausztráliában, Írországban, az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Ukrajnában és Kanadában elérhetők a márka kreációi, de ősztől Németországgal, ezen belül is Kölnnel bővül a Daalarnát forgalmazó helyek listája (ateljes üzletlistáért kattintside).

(A bal oldali fotónaFlower kollekció lookbookjának egy részlete, a jobb oldalinpedig már anémet szalonban próbálják a ruhát.)

„Nemzetközi partnereink nagyon szeretik az alapanyagokat, amiket használunk, és fontos nekik, hogy mindig megbízható minőségben, szépen kidolgozott, különleges technológiával készült ruhákat szállítunk le. Az ausztrálok például annyira bíznak bennünk, hogy minden előzetes ellenőrzés nélkül, a kollekcióról készült fotók alapján rendelnek” – mondja Benes Anita, a Daalarna tervezője.

Az új német szalon, a Victoria Rüsche Kölnben található és nagy örömmel jelentette be a hírt az Instagram oldalán. A szalon tulajdonosainak filozófiája, hogy a menyasszonyok önmaguk maradhassanak a nagy napon is.

Nézd meg a kölni szalont képekben is – aFlower fotózás kulisszatitkaiért pedigkattints ide!

Fotók: Daalarna/Papp Évi & Schneider Zoltán;victoriaruesche.de