Kedves Daalarna rajongók! Idén újra megszervezzük jótékonysági vásárunkat, amelynek során a régebbi kollekcióink esküvői és alkalmi ruhái kedvezményes áron lesznek megvásárolhatóak.

,daalarna,jótékonysági vásár,esküvői ruha,alkalmi ruha,akció,kedvezmény,

Képeink illusztrációk, Fotó: Papp Évi és Schneider Zoltán

Az eseményt 2017. április 8-án, szombaton rendezzük meg, 10.00-18.00 óra között, a Daalarna régi varrodájában. Címünk: 1054 Budapest, Alkotmány u. 16., 3. emelet, 18-as ajtó, kapucsengő: 48.

A befolyt összeg egy részével a Csodalámpa Alapítványt szeretnénk támogatni, akik évente közel 300 életveszélyesen beteg 3 és 18 év közötti gyerek egy-egy kívánságát teljesítik, ezzel előremozdítva a gyógyulásukat. Reméljük, hogy közösen segíteni tudunk nekik.

Az eladásra kerülő ruhadararabok átlagárai:

  • Fűzők: 10.000-40.000 Ft
  • Szoknyák: 10.000-35.000 Ft
  • Esküvői- és estélyi ruhák: 30.000-80.000 Ft
  • Kiegészítők: 1000-5000 Ft

 

 

Fontos tudnivalók

Amire szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy új kollekciós ruhák a vásár során nem kerülnek értékesítésre! A megvásárolható darabok régebbi kollekciós (2007-2015) esküvői és alkalmi modellek lesznek, melyeket divatbemutatón, fotózáson mutattunk be. Előfordulhat, hogy ezért egyes ruhák már nincsenek tökéletes állapotban.

A mintadarabok mérete 36-38-as; nagyon pici, illetve nagyon nagy méreteink nincsenek. A ruhák utólagos méretre igazítását nem vállaljuk. Sajnos előzetesen nem tudunk információt adni arról, hogy melyik modellek lesznek megvásárolhatóak, képeink illusztrációk.

A vásárra időpont egyeztetése nem szükséges!

,daalarna,jótékonysági vásár,esküvői ruha,alkalmi ruha,akció,kedvezmény,

Mivel nagy érdeklődésre számítunk, vendégeinket érkezési sorrendben tudjuk majd fogadni. Egyszerre körülbelül 20 érdeklődőt tudunk kiszolgálni, 30 perc áll mindenki rendelkezésére, utána engedjük be a következő érdeklődő csapatot. Mivel várhatóan nagyon sokan eljöttök majd, a várakozóknak limonádéval és falatkákkal kedveskedünk.

A vásáron CSAK KÉSZPÉNZT tudunk elfogadni, kártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség. A megvásárolt ruhák esetében, mivel nem új darabok, utólagos visszavételre, cserére nincs lehetőség.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

A Daalarna csapata

Nemcsak a jótékonysági vásár érdekel a Daalarnával kapcsolatban? Akkor lájkold a Secret Stories-t a Facebookon és az Instagramon is, hogy ne maradj le egyetlen titkos történetről se mostantól!