Mindig arról ábrándoztál, hogy egyszer majd Daalarna ruhában mondhatod ki az igent? Ha ellátogatsz a Közép-Európai Esküvő Kiállítás-on lévő Secret Stories standunkhoz, most egy lépéssel közelebb kerülhetsz álmaid esküvői ruhájához. Gyere és játssz velünk, nyerd meg álmaid Daalarna ruháját!

A tökéletes esküvői ruha szinte minden menyasszony kívánságlistájának élén helyezkedik el. Megtisztelő számunkra, hogy nap mint nap találkozunk olyan nőkkel, akik el sem tudják képzelni az esküvőjüket Daalarna nélkül, vagy épp olyanokkal, akik évek óta őriznek fotókat a ruháinkról. Ha Te is közéjük tartozol, van egy szuper hírünk számodra! A Secret Stories magazin is képviselteti majd magát 2018. november 10-11-én a Hungexpoban megrendezésre kerülő Közép-Európai Esküvő Kiállításon, ahol nemcsak a legfrissebb nyomtatott magazinunkat vásárolhatjátok meg, hanem meg is nyerhetitek álmaitok ruháját!

A Secret Stories magazin

Így rendelheted meg az új Secret Stories esküvői magazint

Így rendelheted meg az új Secret Stories esküvői magazint

A Secret Stories-hoz hasonló más fine art stílusú esküvői magazin korábban még nem létezett Magyarországon, ezért is vagyunk különösen izgatottak, hogy minél több olvasónk számára tehetjük elérhetővé magazinunkat, és egyúttal segíthetünk az esküvője tervezésében és szervezésében.

Az új, nyomtatott formában kapható Secret Stories a 2018-as Daalarna Fashion Show-n debütált, és több mint 150 oldalon keresztül inspirálódhatsz belőle a legaktuálisabb esküvői trendekből, Daalarna kollekciókból, nászutas úti célokból vagy akár olyan szépségápolási termékekből, amelyek hasznos társaid lehetnek az esküvőd napján is.

Célunk volt az is, hogy az oldalainkon megjelenítsünk különféle inspirációs, és legfőképp valódi esküvői anyagokat, mely utóbbinál a menyasszonyaink mesélnek legemlékezetesebb esküvői élményeikről és az aznap megélt érzelmeikről. Ez az, ami számunkra, és reméljük, hogy számotokra is leginkább megtölti élettel a magazint.

A fentiekből ihletet merítve számos ötletet csempészhettek a saját esküvőtökbe is, valamint lehetőségetek van különféle szolgáltatók közül válogatni, akiket mi is nagy bizalommal ajánlunk számotokra.

A Secret Stories magazin ajándéknak is tökéletes, gondolj akár azokra a barátaidra, akik szintén az esküvőjük előtt állnak – biztos örömteli perceket tudsz majd okozni számukra néhány hasznos olvasnivalóval.

Amit a nyereményjátékról tudnod kell

A Közép-Európai Esküvő Kiállításon a Hungexpo G82-es standján találhatsz meg minket, ahol 2990 forintos áron tudod megvásárolni a magazint. A Secret Stories mellé adunk számotokra egy egyedi azonosító kódot is, amelyet – a kiállítás kezdetével megegyező időpontban közzétett – cikkünkben található információk alapján tudsz regisztrálni. Így szállhatsz majd versenybe a Daalarna ruháért, amelyet egyedileg, méretre tervezve készítünk el számodra.

A nyereményjáték 2018. november 10-től 2018. november 18-ig tart, a sorsolás pedig 2018. november 19-én 12:00 órakor lesz.

A menyasszonyi ruhát kollekciónkból a szerencsés nyertes választhatja majd ki. A Daalarna legújabb, de akár előző kollekcióiból is választható ruha, melyet méretre készítünk. A nyeremény értéke 500 ezer forint. Ha a választott ruha meghaladja a nyeremény értékét, természetesen lehetőség van a kiválasztására, de ebben az esetben a fennmaradó összeg a nyertest terheli.

Nagy örömünkre szolgálna majd, ha a nyertesünket bemutathatnánk a magazinunkban is, hiszen számunkra is nagy élmény, ha egy újabb menyasszonyunkat köszönthetjük, így kérünk titeket, hogy a nevezéskor vegyétek figyelembe, hogy írásos és képes beszámoló is megjelenhet majd a nyereményetekről.

A nagyobb esély érdekében lehetőségetek van több kóddal is nevezni a versenyünkben, ügyeljetek viszont arra, hogy a nyeremény nem átruházható, az csak – egyedi méretvételt követően – saját célra használható fel.

Így regisztrálhatsz a nyereményjátékban

Ha ellátogattál a standunkhoz, és már a kezedben van a kódszám, akkor nincs más dolgod, mint a nyeremenyjatek@secretstories.hu e-mail címre elküldeni a teljes neved, az e-mail címed, az esküvőtök – tervezett – dátumát, valamint a magazinnal együtt kapott kártyán szereplő egyedi azonosító kódot.

Amennyiben több magazint vásároltál, és így több kódot szeretnél regisztrálni, kérünk titeket, hogy minden egyes kódot külön e-mail útján juttassatok el részünkre. A játék minden további részletes feltételét megtaláljátok ide kattintva, a játékszabályzatban. Nagyon sok sikert kívánunk nektek, találkozzunk az Esküvő Kiállításon!

FRISSÍTÉS: EREDMÉNYT HIRDETTÜNK

Köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok velünk a Daalarna – Benes Anita esküvői ruháért, kisorsoltuk a nyertest. Gratulálunk a szerencsés menyasszonynak, Rékának, akit emailben értesítettünk! Köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott, és nagyon sok boldogságot kívánunk nektek közelgő esküvőtök alkalmából!