A Vöslauer és a Daalarna közös játékának nyertese újra egy életre szóló ajándékkal lehet gazdagabb. A szerencsés jutalma egy elegáns, Daalarna csipke koktélruha lesz. A játék feltételeiről a cikkben olvashattok. Játékra fel, nyerj egy Daalarna ruhát!

nyerj egy Daalarna ruhát

Nyerj egy Daalarna ruhát!

A Vöslauer prémium márkának egyik elsődleges célcsoportját a divatkövető nők alkotják, amilyenek a Daalarna vásárlói is. Fontos számukra a minőség, a divat, az esztétikum és természetesen az egészséges életmód. 2014-ben talált egymásra a két márka, az elmúlt években pedig többször is közös játékkal kedveskedtek a rajongóknak.

Idén újra egy különleges főnyeremény a tét, egy Daalarna csipkeruha, melyet a nyertes méretében készítenek el. A ruha színét, pontos fazonját előzetesen egyeztetett személyes találkozó keretében lehet majd kiválasztani.

 

A nyereményjáték 2016. 05.15-től 2016. 08.15-ig tart. Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, csupán két teendőd van:

1.Vásárolj egyidejűleg 4 darab Vöslauer terméket! 2. Tölsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját és a vásárlás dátumát a http://nyeremenyjatek.voslauer.hu oldalra!

Nemcsak Daalarna csipkeruhát, hanem más, izgalmas ajándékokat is nyerhetnek a szerencsések. 15 darab 15.000 forint értékű qudo vásárlási utalvány, valamint 3 darab Obag táska is gazdára fog találni.

Mindenkinek sok sikert kívánunk! Nyerj egy Daalarna ruhát!

(A Daalarna évente megrendezett divatbemutatóin Ti is találkozhattatok a Vöslauer finom szomjoltóival: a buborékos, mentes és ízesített ásványvizeivel. Legújabb ízeik az alma-vörösáfonya és az uborka-bodza.)

Képek: Vöslauer