Állandó szerzőnk, az Arts Illustrated Studios csapata vagány és részletgazdag összefoglaló filmet készített az idei Daalarna fashion show-ról. Mielőtt a videóra kattintotok, olvassátok el az egyik alkotó, Dósa Barbara előszavát a PARADISE kollekció esküvői és alkalmi ruháiról. 

Megtiszteltetés volt Benes Anita felkérésére elkészíteni a Daalarna PARADISE kollekció 2017-es fashion show-jának filmjeit. Különösen nagy öröm számomra, mivel Anita a kedvenc esküvői ruhatervezőm, a saját esküvőmön is egy csodálatos Daalarna ruhában mondtam ki az igent, sőt Párizstól New Yorkon és Szicilián keresztül Indiáig nyolc Benes Anita kreációban készíthettük el megálmodott esküvői fotósorozatunkat a férjemmel, melynek képei a mai napig lakásunk és stúdiónk falait díszítik.

Többek között azt imádom a Daalarnában, ahogy Anita évről évre megújítja a kollekcióit: az élénk színek és extravagáns csipke- és virágkreációk minden esetben tökéletes anyagválasztással párosulnak.

Az Arts Illustrated Studios stábja Benes Anitával az idei Daalarna bemutató után, Fotó: Kondella Misi

A PARADISE kollekció teljesen elvarázsolt mint filmest és mint nőt egyaránt. Imádtam a színes, gyönyörű anyagokat, melyeknek esése filmes szempontból is elképesztő, minden légies, könnyed, de színeiben és textúráiban mégis a paradicsomi fülledt hangulatot idézi. Szerettem, hogy Hajas László mesterfodrász olyan stílusos és könnyed frizurákat készített a lányoknak, melyek a virágkoszorúkkal további lazaságot kölcsönöztek a bemutatónak, nem is beszélve Vágó Réka itt-ott szexisen elővillanó vagány magas sarkú cipőiről. 

A másik nagy kedvencem a lehelletvékony, áttetsző alapokra varázsolt csipke és virág felsőrészek és persze az elképesztően gyönyörű hátkivágások.

Az Arts Illustrated Studios csapatával ezeket az érzeteket, élményeket és hangulatot igyekeztünk megragadni, amikor a kisfilmet készítettük. Fogadjátok szeretettel a rövid összefoglalót, és hamarosan érkezünk egy hosszabb verzióval, ahol az összes ruhát egyesével is megcsodálhatjátok.”

Videó: Arts Illustrated Studios (weboldal)

Tetszett az Arts Illustrated Studios beszámolója a PARADISE kollekció bemutatójáról? Kövesd őket a Facebookon is ide kattintva. Ne maradj le egyetlen titkos történetről se: lájkold a Secret Stories-t a Facebookon és az Instagramon is!