Ma egy letisztult téli esküvő csodás bordó-fehér-zöld dekorációját mutatja meg nektek állandó szerzőnk, Gulácsi-Szakács Emese a Natural Wedding Decortól. 

Anita képekkel érkezett hozzám, és már akkor tudtam, hogy imádni fogom az esküvőt, amikor megláttam őket. Tulajdonképpen nem is igazán változott a dekoráció a terveihez képest, inkább csak hozzátettünk pár dolgot.

Fantasztikus volt Anitával dolgozni: pont annyit talált ki előre, ami alapján könnyedén el tudtam én is indulni, ezután gyakorlatilag minden ötletre azonnal igent mondott, amit hoztam nekik. Egyértelmű volt, hogy nagyon egyszerű, letisztult dolgokat szeretne, egy kis sötét romantikával. A karikák és az eukaliptusz volt az alapelem, egy kis gyapottal, egy kis bordóval, egy kis ezüsttel.

Az esküvőn az asztalokon csak eukaliptusz és gyapot volt, csak a csokorban és a főasztalon jelent meg a bordó protea. Ezüst gyertyatartókat és tálcákat is hoztunk, illetve a papír kellékeknél vagy fehér papírra írtunk bordóval, vagy bordó papírra fehérrel.

Nagyon szerettem a “Warm up bar”-t. Egyébként is a szívem csücskei a különböző bárok, de a téli esküvőkre felállítottak a kedvenceim. Nagyon szerettem a gitáros vendégkönyvüket, amit egy saját maguk által válogatott számokból készített CD-vel egészítettek ki. Ez volt az ajándék a vendégeknek – egy darab a lelkükből.

Egyébként is imádom a téli esküvőket, de Anitáékkal tényleg fantasztikus volt együtt dolgozni. Összesen egyszer találkoztunk egy hosszabb beszélgetésre, és ezután pár levelet váltottunk csak, mégis tökéletes volt az összhang.

Dekor: Natural Wedding Decor, Fotók: Török-Bognár Reni, Torta: Egy csipet torta, A menyasszony nem Daalarna ruhát visel a képeken.

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Gulácsi-Szakács Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is vagy nézzétek meg a weboldalukat. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél, akkor kattints ide!