„Nincs az a helyszín, amelyből ne lehetne esküvői hangulatot varázsolni.” – Gyenes Szilvi, dekoratőr most Detti és Alex esküvőjére repít minket.

Detti és Alex modern, tiszta szivű, világot járt szerelmespár. Első találkozónk alkalmával kettőjük személyisége azonnal segitett skicceket vázolni az esküvő stilusjegyeiről.Mindig a meglévő komponensek hozzák létre az egységet.

Helyszinünk a Kisbodaki Pajta. Fülledt fények, nemes egyszerűség, nyers fagerendázat, szénaillat, poros téglatalaj, föld szinek, természetes anyaghasználat.Tisztaságot kiván, fehérséget, könnyed elemeket, lágy virágokat, lenvásznat, vad füveket, mezőt, csipkét, koszorút, mosolyt, mulatságot.

 

Ezt az idillt bebillentettem egy kis mai modernséggel, letisztult bútorzattal, professzionális fénytechnikával, áttetsző kellékekkel, elegáns étkészlettel, izgalmas grafikával, részletgazdagon.A virágaim illatos romantikát árasztottak, a régi pajta befogadta a modern elemeket, könnyedén dominálva tovább, a csipke lágyitott, a fehér tisztaság körbehatárolta a vonalakat. Minden élte a maga életét.

A választott vizuális elemek jól működtek. Detti és Alex pedig életet hozott arra az estére, zenét, táncot, cseresznyét, nevetést.

Dekoratőr: Gyenes Szilvia, Fotók: Jaksa Tímea