Mindegy, hogy milyen stílusú esküvőt álmodtál meg magadnak a nagy napra, a legfontosabb, hogy arra az egy témára fűzz fel minden szolgáltatást a későbbiekben. Például a dekorációt és az esküvői csokrot. Most 8 gyönyörű esküvői virágcsokor inspirációt mutatunk, amelyek között biztosan találsz olyat, ami tetszik.

 

1. Hófehér esküvői virágcsokor

Fotó: Ron and Deb Photographers

Ha esküvőről van szó, akkor a fehér természetesen jöhet minden mennyiségben! Egy dologra azonban figyelj: annak érdekében, hogy ne ess túlzásba a hódehérrel, dobd fel a dekort és a csokrot a fehér különféle árnyalataival, valamint krémszínekkel.

 

2. Trópusi álmok

Fotó: Lynne Brubaker Photography

Nem csak tengerparti esküvőkhöz! Egy ilyen csokor azonnal magára vonz minden tekintetet. Komplementer színek és textúrák minden mennyiségben, gyönyörű orchideák és egyéb egzotikus növények. Csak bátran!

 

3. Új tradíció

Fotó: Jose Villa

Egy ilyen csokor leginkább azokhoz az esküvőkhöz illik, ahol hagyományos és modern elemek ötvöződnek. Halványrózsaszín és halványlila tavaszt idéző színek kelnek életre ebben a karra simuló csokorban, amely kültéri esküvőkhöz a legideálisabb.

 

4. Tömény romantika

Fotó: Ira Lippke Studios

Amennyire egyszerűnek tűnik, legalább annyira gyönyörű ez az akár Valentin-napi meglepetésnek is ideális virágcsokor. A halványrózsaszín bazsarózsák együtt tökéletes egységet alkotnak: végtelenül nőies és romantikus választás.

 

5. Májusi kert

Fotó: Judy Pak Photography

Esküvő májusban? Naná! A virágokkal biztosan nem lesz problémátok. Rózsa, boglárka, iszalag, bazsarózsa – tökéletesen mutatnak együtt és könnyű belőlük frisset beszerezni a nagy napra.

 

6. Mókás és szeszélyes

Fotó: Brklyn View Photography

Hóbortos, sokszínű és egyben szemet gyönyörködtető. Energikus és extrovertált menyasszonyoknak ajánljuk. Bár a képen nem látszik, de isteni illatfelhőt áraszt, aminek segítségével a szertartás alatt végig nyugodt és kiegyensúlyozott maradhatsz.

 

7. Őszi sanzon

Fotó: Kelly Kollar Photography

Nyár végi és őszi esküvők tökéletes aláfestője lehet ez a csokor, amely a narancssárga, az őszibarack és a levendula különféle színárnyalataiból lett összegyúrva, sok-sok zölddel kiegészítve. Jöhet bele kerti rózsa, levendula, eukaliptusz, rozmaring és boglárka is.

 

8. Frissen a piacról

Fotó: Rebecca Gosselin Photography

Ez a csokor szenvedélyes és végtelenül kreatív, pont olyan, amilyen a menyasszony, aki választja. Pipacs, kerti rózsa, boglárka, eper és szőlőágak a legfontosabb hozzávalói, de jöhet bele más is, aminek a kertben éppen szezonja van. Csak bátran!

Neked melyik esküvői virágcsokor a kedvenced? Még több dekoráció és virágcsokor inspiráció ide kattintva.