Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal azt mutatja meg a Secret Stories olvasóinak, milyen az, amikor egyetlen téma köré épül az egész esküvő. Jelen esetben ez A Gyűrűk Ura lett. 

 Ilyen, amikor A Gyűrűk Ura ihleti az esküvői dekorációt

Ilyen, amikor A Gyűrűk Ura ihleti az esküvői dekorációt

Linda egy laza esküvőt szeretett volna, az erdő közepén lévő nagy tisztáson lámpafüzérekkel megvilágított vacsorát, és az erdő szélén lévő fák tövénél pedig a szertartást. Eleinte csak a sötétkék-bordó koncepció volt a fejében, de az első beszélgetésünk során szóba került, hogy mennyire szeretik A Gyűrűk Urát, és miután mondtam pár ötletet, hogyan lehetne belevinni a dekorba, hihetetlenül fellelkesedtek.

Nagyon szeretem egyébként, hogy ezeknél a tematikus esküvőknél a vőlegények is nagyon lelkesek lesznek, imádják, hogy valami más, “igazán ők” lesz a dekor.

Az egész esküvőn hobbit betűket és tünde szimbólumokat használtunk. Az asztalok számok helyett Középfölde helyeiről voltak elnevezve, így az ültetési rend is egy nagy térkép lett.

Az asztalokon a befőttesüveges mécsestartók köré Gyűrűk Urás idézeteket ragasztottunk, ezek világítottak este a sötétben. A névkártyák Lórien levelei voltak (borostyánlevelekre írt nevek).

A szertartáson egy tábla jelezte, hogy nem muszáj betartani az oldalakra vonatkozó szabályokat, és a Szövetség szó idézte a könyvet. A sziromszóráshoz használt kis tölcsérek is Középfölde térképet mintáztak.

A gyerekeknek készült egy desszert sarok, ahol az édességek is ideillő neveket kaptak. A most nagyon divatos csillagszórókra a szokásos cetlire a “Gandalf tüzijáték” felirat került.

Cserepes növényt szerettek volna köszönőcsokor helyett, ezért a dekorban is sokat használt páfrányokat választottam, és legnagyobb örömömre Lindáék igent mondtak arra az ötletemre, hogy befőttesüvegben legyenek, szuper mutatós volt így szerintem.

A lámpasort pedig egy mező közepére kellett telepítenünk. Vettünk egy földfúrót, és az oszlopoknak 80 cm mély lyukakat fúrtunk. Elég vicces volt a 35 fokos kánikulában… 😀

Lindáékkal nagyon könnyű volt együtt dolgozni, szuper lazák és nagyon kedvesek voltak, minden ötletet óriás lelkesedéssel fogadtak, nagyon boldog vagyok, hogy mi készíthettük nekik a dekorációt.

Fotók: Fénylabor

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!