Egy angolszász esküvő minden apró részlete különleges jelentőséggel bír. Most megmutatjuk, milyen dekorációkat érdemes beszerezni, ha valaki belevágna egy igazi angolszász romantikus esküvőbe.

Budapest egyik leggyönyörűbb szecessziós épületében, a Gresham Palotában került megrendezésre Emma angolszász esküvője, aki engem tisztelt meg azzal, hogy felkért a dizájn megvalósítására.

Az angol hölgyek leginkább a fehér virág dekorációkra fordítanak különös figyelmet. Ismerik a virágfajtákat és konkrét elképzeléseik vannak a legapróbb részletekig. Egyenesen inspirált ez a felkérés és az angolszász világ kifinomultsága, és maximalizmusa.

A terítéknél helyet kapott a fehér abroszon az ezüstözött étkészlet, és a gyertyatartók, amelyek még inkább tükrözték az angolszász eleganciát.

Az egész nap csodálatosan zajlott, és ámulattal figyeltem, ahogyan az elegáns, kalapos hölgyek megjelentek a folyosókon, majd a mosolygós menyasszony laza fehér virágos csokrával besétált a terembe.

 

 

 

Az angolszász esküvő szolgáltatói csapata: Fotó: Kondella Misi, Szervező : Tóbel Nóra, Helyszín : Gresham Palota, Grafika : Gyenes Péter