Ezúttal egy misztikus erdei styled shoot fotóit osztja meg velünk állandó szerzőnk, Gulácsi-Szakács Emese a Natural Wedding Decortól. Egy ködös és hideg fenyőerdő elsőre nem biztos, hogy ideális esküvői fotóhelyszínként jelenik meg lelki szemeink előtt, de Emeséék kreatív fotóit nézegetve rögtön érteni fogjátok, miért láttak benne fantáziát. 

Ezt a styled shootot még 2016 januárjában készítettük, amikor az első igazi esküvős szezonunk lement. Nagyon vágytam egy téli esküvőre, ezért kitaláltuk, hogy addig is készítünk egy inspirációs sorozatot. Természetesen havas környezetet szerettünk volna, ezért amint leesett a hó, másnapra összerántottuk a csapatot, de aztán annyira elkezdett olvadni, hogy pár óra alatt alig maradt valami. Ellenben elég nagy köd lett helyette. 🙂 Így is szerettük végül, sőt, igazából a ködös fenyőerdő még különlegesebb hangulatot adott.

Fenyők, tobozok, műszőr, korcsolya és szánkó – ezek nálam a téli világ kedvenc elemei. Imádom őket, és igazából szinte csak ilyenkor lehet őket használni. A desszerteknél a fahéj és az áfonya hozta a téli hangulatot.

Egy kis érdekesség: A fotósunk, Reni belelkesedett, hogy készít a desszertasztalhoz mindenféle csodálatos édességet, úgyhogy bár ő volt a fotós, a sütik nagyrészét is ő készítette. A pucértortákat pedig Nóri készítette, aki nemrég váltott nevet, és most Tortashka néven fut a vállalkozása.

Amit még nagyon szerettem, azok a kis köszönőajándékok voltak: kis fenyőfák, amik hordozzák az üzenetet: ültessünk fát! Sokat!

Dekor, grafika: Natural Wedding Decor, Fotók és egyéb desszertek: Török-Bognár Reni, Pucértorták: Bébicsirke (Tortashka), Modell: Németh Nikolett, Smink: Baté Xénia, Gyűrűk: Nemesi Anna Jewellery, Virágok: SzucsFlo

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Gulácsi-Szakács Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is vagy nézzétek meg a weboldalukat. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél, akkor kattints ide!