Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal Dóri és Tamás esküvői dekorációjáról mesél a Secret Stories olvasóinak, akik 1000 papírdaruval, izgalmas proteákkal és púderszínek kombinációjával dobták fel a nagy napot. 

1000 papírdaru és púderszínek – Dóri & Tamás esküvői dekorációja

A mai napig emlékszem, amikor Dórival először találkoztam, mert egy homlokegyenest ellenkező világot vázolt nekem, mint ami végül megvalósult. Bizonytalan volt, azt egyértelműen éreztem, de akkor még nem gondoltam, hogy végül ennyire hagyja magát befolyásolni, és gyakorlatilag bármit mondok, azonnal igent mond rá. 🙂

Az egyetlen gondolat, ami fixen megmaradt, az 1000 papírdaru, aminek a felét végül Dóri hajtogatta meg a barátnőivel. 

Végül egy csipkés-rusztikus világ helyett egy geometrikus elemekkel és izgalmas proteákkal tűzdelt dekoráció valósult meg, ami nagyon szépen passzolt az origamis papírdarukhoz.

Ez az esküvő 2016-ban volt, amikor ez az irány még inkább csak külföldön volt divat, úgyhogy nagyon boldog voltam, amikor Dóri lelkesen helyeselt az ötletre. Nagyon szerettem a színeket és a mintákat, amiket a daruk papírjainak választottunk, szerintem igazán üde színfoltjai voltak a dekornak.

Együtt találtuk ki, hogy vendégkönyv helyett papírokat teszünk ki, amit a vendégeknek a kitett instrukciók alapján daruvá kellett hajtogatni, így izgalmas lehetett az esküvő után kibontogatni őket, hogy megtudják, mit üzentek nekik. 🙂

1000 papírdaru és púderszínek – Dóri & Tamás esküvői dekorációja

Nagyon élvezetes olyan esküvőkön dolgozni, ahol ennyire szabad kezet ad a menyasszony.

Éreztem, hogy 100 százalékig megbízik bennem, és bármit csinálhatok, ha nekem tetszik, neki is fog. Ez egy olyan fajta felszabadulás-érzetet ad, ami hihetetlenül viszi előre a munkát, és nagyon pozitív hátszelet ad az egész dekorációnak.

Dekor: Natural Wedding Decor, Fotók: Pictorial fotó, Meghívó fotó: Török-Bognár Reni, Helyszín: Rókusfalvy Birtok

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Gulácsi-Szakács Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is vagy nézzétek meg a weboldalukat. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!