Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal egy visszafogottan elegáns, natúr, arany és fehér színekkel, valamint rozmaring elemekkel megálmodott, Daalarna ruhás esküvő dekorációjáról mesél a Secret Stories olvasóinak. 

Noémiékből sugárzik a könnyed elegancia. Ezt a dekorációban is szerették volna viszontlátni. Alapkoncepció volt a természetesség, a rozmaring, az arany és a fehér virágok, és a borászat által meghatározott hangulat.

Ennek megfelelően szögletes fa dobozokba kerültek a virágok és a tömbgyertyás vázák az asztalokon, amiket általunk készített fakocka és arany mécsestartókkal egészítettünk ki.

A meghívó grafikájához készült rozmaring sok helyen visszaköszönt, a terítékeket pedig rozmaringgal díszítettük.

Vendégkönyv helyett Noémiék által gyűjtött parafadugókat kellett aláírni, a köszönőajándék pedig Tamásék családi méze volt, ami egyben ültetési rendként is szolgált.

Mennyezeti dekorként izzósorokat függesztettünk fel, ami külön izgalom volt, mert az acélgerendák 8-10 méter magasan voltak, ahova egy targoncára kötött kosárban tudtuk csak felemelgetni egymást. 🙂

Nagyon szerettem a hangulatot, ami a helyszínből áradt, és nagyon örültem, mert Noémiék olyan irányt választottak, ami hozzánk is közel állt, és a helyszínbe is szépen illeszkedett.

Fotó: Jágity Fanni Fotográfus, Helyszín, Catering: Sauska borászat, Videó: MrWedding, Szín Róbert, Dekor, virág: Natural Wedding Decor, Menyasszonyi ruha: Daalarna – Benes Anita, Cipő: Vágó Réka, Frizura: Eszteri Zsófia, Smink: Skrionya Sára, Menyasszonyi torták: Egy csipet torta, Desszertasztal: A násznép készítette 🙂

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is vagy nézzétek meg a weboldalukat. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!