Gulácsi-Szakács Emese (Natural Wedding Decor) ezúttal egy varázslatos téli esküvő dekorációjának részleteibe avatja be a Secret Stories olvasóit. 

Nagyon üdítő élmény a nyári-őszi szezon után téli esküvőket dekorálni, boldog vagyok, hogy egyre népszerűbbek itthon is. Bea olyan menyasszony volt, akinek egészen konkrét elképzelései voltak, de mindig kikérte a véleményemet, és annyira bízott bennem, hogy szó nélkül elfogadta a javaslataimat.

Ez a magabiztosság és bizalom egyébként szolgáltatói szemmel tökéletes párosítás, szerintem fél óra alatt megvolt a komplett dekorációs terv. 🙂 Bea egy varázslatos téli birodalmat képzelt el maguknak az esküvőjükhöz, úgyhogy mindent ehhez igazítottunk.

A főasztal mögé nagy cserepes fenyőfákat hoztunk, ez adta meg a fenyőerdő hangulatot.

A főasztal “trónszékeit” műszőrrel borítottuk, a terítékekre pedig köszönőajándékként piros kesztyűk kerültek.

Az ültetőkártyák tobozhoz voltak ragasztva, a termet pedig különböző bárokkal tettük különlegesebbé.

Volt forrócsoki bár logózott poharakkal és piros-fehér csíkos cukorpálcákkal, popcorn bár kis popcorn dobozokkal, és mivel Dani nagy whisky rajongó, ezért a whisky bár sem maradhatott el.

 

Az egész esküvőn Bea különleges szövegei jelentek meg mindenhol, a menüt is egy pompás lakoma fogásaiként fogalmazta meg. Tényleg mintha egy más világba csöppentek volna a vendégek, ahogy megérkeztek a helyszínre. A vendégvárásnál forraltbor és sültgesztenye várta őket, a szertartás pedig a kastély óriási kandallója előtt zajlott.

Minden esküvőnkbe szoktunk több-kevesebb jótékonykodást vinni (amit egyébként Madarász Zsuzsi esküvőszervezőtől tanultam, mint az egyik alappillérét a green wedding esküvőknek). Beáék esküvőjén két dologban is sikerült ezt megvalósítani: a piros kesztyűket, mint köszönőajándékokat a vendégek felajánlhatták rászorulóknak, illetve a cserepes fenyőfákat az esküvő után elárvereztük, és a befolyt összegből olyan kisgyerekeknek vettünk játékokat, akik igazán nagyon tudtak örülni neki. Nem mondom, hogy nehezen hatódom meg, de amikor átadtuk, potyogtak a könnyeim. Fantasztikus élmény volt.

Fotók: Jágity Fanni, meghívó fotók: Török-Bognár Reni, helyszín: Prónay-kastély, torta: Egy csipet torta

Ha még több izgalmas dekort szeretnétek látni, akkor kövessétek Emesét és férjét, Norbit a Natural Wedding Decor Facebook oldalán is vagy nézzétek meg a weboldalukat. Ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattints ide!