Hasonló szenvedély, elképzelés- és látásmód mentén alkotunk, de mégis két eltérő személyiség & hangulatvilág tükröződik a képeinken és így alkotnak egy koherens egészet” – meséli Márti és Dénes, a 2lenses alkotópárosa. Most 10+1 kedvenc saját fotójukat válogatták össze és egészítették ki a hozzájuk fűződő gondolatokkal a Secret Stories felkérésére.

1.

Ez a kép azért az egyik kedvencünk, mert látható rajta az egész készülődés közben érzékelhető pezsgő légkör, az izgatottság, az édesanya büszke tekintete, a barátnők felsejlő arcai és a mosolyaik. Ezt a nyüzsgést, a félhomályt is megtörő szikrázó napsütés szeli ketté és teszi láthatóvá egy pillanat erejéig.

2.

Egy jegyesfotózás alkalmával készült a kép, pont egy csók után távolodott el egymástól Kinga és Gergő. Így alakulhatott ki a fénynek és az árnyékoknak ez a különös játéka a lombokon átszűrődő napsugarak segítségével.

3.

Egész nap borús idővel, hideggel és széllel kellett szembenéznünk, viszont az égiek kegyesek voltak hozzánk és a nap végét egy gyönyörű naplementével tették feledhetetlenné Andi és Dávid számára. Ezt az örömöt és természetesen közös életük első napjának minden boldogságát sikerült megörökítenünk ezen a képen. Ezek azok a pillanatok amiket igazán magunkénak érzünk. 🙂

4.

Egy elképesztően jó hangulatú esküvő egyik megkoronázása volt, amikor Brigi és Csabi a barátok és a család ölelésében, a csillagszórók fénye mellett odafutottak a tortához.

5.

Ismét egy jegyesfotózásról hoztunk képet, amihez egy bányató biztosította a helyszínt. A környezet ugyan nem látszik a képen, a szoros ölelés, az arcokat finoman takaró haj viszont annál meghittebbé, intimebbé teszi a pillanatot.

“Márti és Dénes vagyunk, nem csak a munkában az életben is egy párt alkotunk.
Külön-külön már több mint hat éve foglalkozunk fotózással, de úgy érezzük, hogy igazán akkor teljesedtünk ki, amikor egyetemi éveink alatt megismerkedtünk, egymásba szerettünk és elkezdtünk együtt dolgozni. Imádunk a szabadban fotózni és mindig csak az őszinte pillanatokat megörökíteni, kerülve a beállított képeket.” – Márti és Dénes, 2lenses

6.

Ezt a készülődés közben készült képet azért szeretjük nagyon, mert a letisztulásága és eleganciája pont tökéletesen passzol a menyasszonyhoz. Nagyon szeretjük ezeket a nyugodt momentumokat egy-egy esküvő alkalmával.

7.

Imádunk fenyvesekben fotózni, van egy egyfajta nyugodt időtlenség bennük és amikor csak tehetjük igyekszünk úgy terelni egy-egy fotózás menetét, hogy ejtsünk útba egy fenyvest. Amint megláttuk ezt az utat az erdőn keresztül, tudtuk, hogy ez lesz az egyik helyszín, ahol Regit és Zolit felkérjük egy csókjelenetre. 🙂

8.

Ezzel a képpel elérkeztünk ahhoz a naphoz, ami a mi legnagyobb napunk volt eddigi életünk során, és ez nem más, mint a mi esküvőnk. Mind a kettőnket érdekelt az a kihívás, hogy magunkról készítsük el a kreatív fotókat. Nem is hagytuk elhalványodni ezt a gondolatot, és úgy döntöttünk, megcsináljuk. Ez az egyik olyan kép, ami tökéletesen tükrözi a fotózás alatti hangulatot, hiszen úgy csináltuk, hogy tényleg csak mi ketten legyünk egy szál fényképezőgéppel és a természettel.

9.

Egy másik szenzációs pillanat Brigi és Csabi esküvőjéről. Úgy döntöttek, hanyagolják a homoköntést vagy a gyertyagyújtást, inkább egy borral kapcsolatos szimbólumot választottak mégpedig a fröccskészítést. Ezt a metódust szakították meg egy kicsit, némi rájuk jellemző bolondozással.

10.

Zita és Gábor egy csodás helyre kalauzolt el minket, ahol szerették volna megcsinálni a kreatív fotókat. Így bukkantunk rá erre gyönyörű vöröses sziklára, ahol egy rövid ideig megállt Zita és Gábor hogy ott átéljék egy rövid ideig a pillanatot és az emlékeket két nappal azelőtti esküvőjükről. Ezt a rövidke pár másodpercet sikerült megörökítenünk nekik és az utókor számára.

10+1.

Fotók: 2lenses (weboldal)

Egy tökéletes példa, amiért soha nem tudjuk megunni a természetben való fotózást. Naplemente, egy rövid kis eső és egy csodálatos szivárvány.

Tetszettek a 2lenses kedvenc képei? Ide kattintva találod a sorozat korábbi részeit.