21. századi tündérmesét szeretnél az esküvődön? Megértjük, hiszen ki ne akarna olyan emlékezetes belépőt, akár egy mesebeli hercegnő? A nagy naphoz nagy belépő dukál, legyen az egy esküvői kocsi, egy hintó vagy akár egy helikopter. Íme néhány ötlet, mit válassz az útra az oltárig.

Szandra és Gergő választása – a teljes esküvőt itt nézhetitek meg, Fotó: Dósa Győző – Beloved

A nagy napon természetes, ha azt szeretnéd, hogy minden stimmeljen, a szervezéstől a legapróbb dekorelemekig. De ne felejtsük el, hogy az sem elhanyagolandó, mivel utaznál a templomig vagy a vacsora színhelyére, hiszen ez az apróság még különlegesebbé varázsolhatja az esküvőd napját.

Ha nem elégszel meg a saját, szalaggal és virágokkal feldíszített autóddal és valami kreatívabbra és látványosabbra vágysz, ideje megismerned néhány frappáns ötletet! Összegyűjtöttünk párat a lovas hintótól a modern helikopterig, kinek mi áll a szívéhez közelebb, s mi passzolna hozzá, stílusban és megjelenésben is.

Meseautó Limousine – Ford A modell a múlt századelőről

Egy igazán tradicionális, old school esküvői kocsi áll azoknak a pároknak a rendelkezésére, akik kedvelik az 1920-as évek stílusát, ragaszkodnak a régi értékekhez, és igazán látványos, mesébe illő bevonulást szeretnének az esküvőjükön. Választani ezüst, tört fehér és arany színű autók közül lehet, ponyvás tetővel és kabrióként használva egyaránt. Dekorációval – vagy anélkül – kétségkívül ízléses megoldás lehet egy letisztult esküvőre.

Robur veterán busz – időutazás a múlt századba

Ez a kisbusz napjaink egyik legkedveltebb esküvői stílusát hordozza magában, a bohém, hippi korszakot előidézve. „Fiatalság, bolondság” – ezt tükrözi a páratlan állapotú, egyedi megjelenésű veterán jármű. A plusz ebben a kisbuszban, hogy nem csak az ifjú pár, de a hozzátok közel álló násznép egy része is utazhat a 20 +1 személyes sárga csodában, és átélhetik a különleges autókázás élményét. Nem mellesleg tökéletes kiegészítője lehet egy igazán egyedi esküvői fotózásnak is.

Fly 4 less Helicopter – extravagánsabb esküvők kedvelt választása

Ha elrugaszkodnál a megszokott, tradicionális módszerektől, ezt a lehetőséget érdemes átgondolnotok. Budapesten és vidéken egyaránt fennáll a lehetőség, hogy VIP helikopterrel érkezzetek az esküvőtök helyszínére, ami nem csak hatásos belépőt kölcsönözhet, de egy légi élménnyel is gazdagodtok, a magán helikopter luxusában, zenével és pezsgővel kísérve. Emellett a csapatnál jelezhetitek egyedi kéréseiteket, amivel kiegészülhet a leszállásotok pillanata akár rózsaszirmokkal vagy léggömbökkel kísérve.

Lovas hintó – az igazi tündérmeséhez

Rengeteg menyasszony már egészen kislány kora óta tervezi az esküvőjét, aminek elengedhetetlen része a lovashintó és a hercegnőként való bevonulás. Ez még a 21. században sem idejét múlt forma, és nem csupán a vidéki esküvőkön kivitelezhető, sőt! A fővárosban még inkább különlegességnek számít, ha valaki mesébe illően szeretne megjelenni a nagy napján.

Neked melyik jármű a kedvenced, az esküvői kocsi, kisbusz, helikopter vagy hintó? Még több esküvői inspirációért kattints ide vagy nézegess valódi esküvői beszámolókat ezen a linken!