„Esküvői fotósként a szertartás első percétől az utolsóig minden értékes rezdülést megörökítek. A nagy nap forgatagában talán észre sem veszi a pár, hogy velük voltam, dolgoztam, észrevettem a legmeghatóbb jeleneteket és a legszebb pillanatokat” – ez az ars poetica olvasható Leiner András weboldalán, aki feleségével, Lilivel együtt örökíti meg a nagy nap legszebb pillanatait. A Secret Stories felkérésére most a 10+1 kedvenc saját fotójukat gyűjtötték össze a hozzájuk tartozó személyes magyarázatokkal.

01.

 

“Tökéletes időzítés”. Egyik kedvenc elkapott pillanatunk, kreatív fotózás közben. Néha az élet a legjobb rendező.

 

02.

 

Talán a fővárosi Vidámparkunkat már nem fogjuk látni ebben a formában,de  nekünk itt tökéletes helyszínt biztosított a könnyed, nevetős, szerelmes pillanatokhoz.

 

03.

Egy 21 fős esküvő Budapesten ír menyasszonnyal, uruguay-i vőlegénnyel, ahol a zene egy iPhone-ról szólt, az írek tanították saját néptáncukat, az uruguay-iak pedig hozták a karneválhangulatot. Imádtuk!

 

04.

 

Ez a kedvenc fotónk, lehetne akár egy hollywoodi film borítóképe is.

 

05.

 

Vannak fotók, amik kizárólag fekete-fehérben érvényesülnek. Egy gyönyörű belvárosi hotelszobában készítettük el ezt a fantasztikus hangulatú képet.

 

06.

 

Az Alpok egyik hegycsúcsán készült ez a fotó tavaly nyáron. Ugyan a borús, hűvős idő miatt a menyasszony bőrdzsekiben ülte végig a szertartást, de ettől és a csodálatos szórt fényektől lett nagy kedvencünk.

 

07.

 

Az a bizonyos “első találkozás” nemcsak a szertartáson történhet meg: mi ezt a szerelempiros lobbyt választottuk helyszínéül. Külön izgalmat adott a vőlegénynek az emelet kijelzőjének “visszaszámlálása”, hogy végre megpillanthassa élete párját.

 

08.

 

Miután Londonban elkészítettük Conny és Miki jegyesfotóit, majd Budapesten végigkísértük esküvőjüket, szerettek volna valami különleges helyszínen kreatívfotókat magukról. Így miután hazakísértük őket Londonba, felszálltunk egy Izlandra tartó járatra, hogy egy háromnapos kirándulással földöntúli helyeken fotózva zárhassuk le a közös munkát.

 

09.

 

Ismét Ausztria és ismét a hűvös arcát mutató Alpok, ahol 10 percünk volt a kreatív fotók elkészítésére. Az itt készült képek is bizonyítják, hogy nem kell másfél órát elkülöníteni az esküvő napján, hogy megalkossuk a pár közös sorozatát.

 

10.

 

Nem is tagadhatjuk, hogy imádjuk a “kivonulásokat”, ahol szenzációs pillanatokat örökíthetünk meg a szertartás után felszabaduló izgalom és adrenalin utóhatásai segítségével. De persze nem árt egy kis sziromszórás sem közben.

 

10+1.


Fotók: Leiner András és Lili (weboldal)

A plusz egy kedvencet pedig egy decemberi téli esküvőről hoztuk, ahol a korai sötétedést tökéletesen tudtuk csillagszóróval bevilágítani és hangulatot adni neki.

Tetszettek Leiner András fotói? Ide kattintva találod a sorozat korábbi részeit. Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!