„Szeretem, amikor magukkal ragadnak az események és a jelenlévők elfelejtik, hogy ott a kamera. Így a képeken is több érzelem, természetesség és spontaneitás köszön vissza, én pedig teljesen részévé tudok válni a történetüknek.” – Állandó rovatunkban ezúttal Dombóvári Judit esküvőfotós (Vintage Wedding) kedvenc saját képeit láthatjátok a hozzájuk kapcsolódó személyes történetekkel kiegészítve.

1.

Barbi és Gábor esküvőjén az az összhang fogott meg igazán, amit nem csupán a csodás dekoráció, a helyszín és egyéb kiegészítők alkottak, hanem amit ők maguk is árasztottak. Sugárzott belőlük a nyugalom, a kedvesség és a tökéletes boldogság.

2.

A legjobban ezeket a közeli képeket szeretem a párokról, mert itt valóban rajtuk, az arcukon és a gesztusaikon van a hangsúly. Számomra ezek a fotók mutatják meg leginkább a köztük lévő igazi kapcsolatot.

3.

A készülődés pillanatai a kedvenceim közé tartoznak, hiszen mindig izgalmas a sok segítő kéz között lencsevégre kapni, ahogy egyik percről a másikra megszületik a menyasszony.

4.

Gábor régi jóbarátom, így a jegyesfotózás igazán családias hangulatban telt. Amellett, hogy nagyon jól szórakoztunk, szerencsére sikerült néhány szuper képet is készítenünk.

5.

Szeretem azt az időtlenséget, amit ez a kép áraszt. Mintha megrendezett beállítás lenne, annyira tökéletes ez a mozdulat.

“Nagyon szeretek utazni, világot látni és megismerni új embereket és a történeteiket. Talán ezért is alakult úgy, hogy az esküvőfotózások felé vitt az utam, mert ezáltal erre mind lehetőségem van. Alapvetően nagyon nyitott típus vagyok és mindenhez érzelmi oldalról közelítek. Hamar át tudom adni magam annak az érzelmi kavalkádnak, amibe ilyenkor belecsöppenek. Hatalmas kiváltság ez a munka, hiszen együtt élhetem át a párokkal életük legboldogabb napját és annak minden másodpercét. Együtt izgulok, örülök és hatódom meg velük. Nagyon élvezem azt a rengeteg pozitív energiát, amit ilyenkor kapok, a sok kedvességet és hogy néha már-már családtagként kezelnek. Boldog vagyok, hogy a munkám újra és újra boldoggá tesz.” – Dombóvári Judit

6.

Tökéletes limonádé, tökéletes tálalás.

7.

Miskolci születésű vagyok, jól ismerem és szeretem a környező erdőket, így nagyon örültem, amikor Viki és Balázs megkért, hogy közös fotóikat a Bükkben készítsük el. Gyönyörű volt, ahogy a lemenő nap fényei megszínezték a hegytetőt.

8.

Az én fotós stílusomhoz leginkább az olyan természetes hangulatú csokrok és dekorációk passzolnak, mint ami ezen a képen is látható. Ezeket a színeket kedvelem a legjobban.

9.

Noémi és Norbi egy szuper páros, akikről nehéz lett volna olyan fotót készíteni, ahol ne nevetne vagy mosolygna fülig érő szájjal valamelyikük. Imádtam a bohókás stílusukat.

10.

Az ajándékok átadása nem a legizgalmasabb része az esküvő fotózásának, de néha még ilyenkor is sikerül egy-egy gyönyörű részletet találni.

11.

Nagyon szeretem, ha a kereatív fotózásokat az esküvőtől eltérő napra tudjuk tenni, hiszen így lehetőségünk van arra, hogy izgalmas helyeket keressünk fel, illetve a pároknak is több ideje jut egymásra hangolódni és feloldódni a kamera előtt. Bogi és Tibi képeit is így készítettük és egy csodaszép romos kastélyt választottunk helyszínként.

12.

Mindig keresem azokat a teljesen spontán pillanatokat, ami ezen a képen is látható. Itt már mindenki önfeledten beszélgetett a szertartás és a gratulációk után, észre sem véve a fényképezőgépet.

13.

Fotók: Dombóvári Judit / Vintage Wedding (weboldal

Hajni és Imi voltak a legelsők, akik megbíztak esküvőjük fényképezésével. Mondanom sem kell, hogy nagyon izgultam, de óriási szerencsém volt velük. Nagyon kedves és inspiráló emlék marad a számomra.

Tetszettek Dombóvári Judit esküvőfotós kedvenc képei? Ide kattintva találod a sorozat korábbi részeit.