A legtöbb menyasszony heteket, akár hónapokat tölt azzal, hogy megtalálja a tökéletes ruhát a nagy napra. Kristy azon szerencsések közé tartozik, aki a legelső sydney-i szalonban megtalálta. Tengerparti esküvő Ausztráliában, Daalarna ruhában – íme a részletek és a csodás fotók!

Tengerparti esküvő Ausztráliában, Daalarna ruhában

Tengerparti esküvő Ausztráliában, Daalarna ruhában

Kristy a Sydney-ben található Hope and Page esküvői ruhaszalonban szúrta ki azt a Daalarna ruhát, amelyet a nagy napra választott. „Ennek az elegáns, de mégis bohém ruhának köszönhetően teljes mértékben úgy éreztem magam az eksüvőmön, mintha hercegnő lennék. A férjem is imádta, azt mondta, hogy el sem tudott volna képzelni ennél szebbet, amiben megpillanthat” – mesélte a boldog menyasszony a nagy napról, amelyről a neves esküvői magazin, a Hello May oldalán is beszámoltak.

Az esküvő helyszíne Central Coast, ezen belül is a Bells at Killcare hotel, ahol kék és fehér színekben pompázó dekorációval várták a vendégsereget. Kristy elmesélte, hogy hatalmas „ereszd el a hajam” buli kerekedett, amely egész éjszakán át tartott. Azóta is gyakran nézegeti a nagy nap fotóit, amelyeket Scott Surplice esküvőfotós készített. „Imádjuk a stílusát, nagyon könnyű volt vele dolgozni, ideális fotós, akit mindenkinek jószívvel ajánlok” – mesélte lelkesen az ifjú feleség.

Kattints arra a képre, amelyet nagyobb méretben is szeretnél megnézni! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még több valódi esküvői beszámolót találsz ezen a linken, kattints értük