Ma egy különleges inspirációs fotózás képeit mutatjuk meg nektek, amelyhez a fotós, Szlávik Bendegúz (Fairy on Canvas) gondolatait és koncepcióját is megosztjuk veletek, aki azt vallja: nincs tökéletes esküvő vagy helyszín, ezért az érzelmeiket bátran felvállaló párok a nagy nap legfontosabb “kellékei”. 

“Nincs tökéletes esküvő” – Egy különleges inspirációs fotózás képei, Fotó: Szlávik Bendegúz

Esküvői szolgáltatóként elvárás a trendek követése, megfelelés a párok elvárásainak. Ettől függetlenül ezt a munkát nem lehet elképzelni a saját ötleteink és azok megvalósítása nélkül. Akkor a legjobb, ha olyan párok keresnek meg, akik az eddigi munkák alapján szabad kezet adnak. Ezen a ponton fontos, hogy minél több hasonló gondolkodású szolgáltatóval legyünk jóba, ismerjük egymás munkáit. Én, amióta esküvőfotózással foglalkozom, így próbálok dolgozni. Sokkal többet segít, ha meg tudjuk osztani egymással az ötleteinket, elképzelésinket, mit, hogyan látunk, mint hogy konkurenciaként kezeljük egymást.

Ennek az érzésnek és benyomásnak hatására a (nem létező) szabadidőnkben van lehetőség 1-1 fotózást megvalósítani a saját elképzeléseink alapján. Nagyon érdekes, hogy egy dekoros hogy látja az adott témát, egy fotós mit tud hozzá tenni, ez hogy passzol a cukrászok elképzeléseihez és végül hogy áll össze ez – egy mindenki számára – elfogadható formába.

A jelen téma és helyszín választásánál az alapgondolatom az volt, hogy ne mindig a tökéletességet üldözzük. Érzelmeket próbáltam meg előhívni az apróságnak tűnő részleteken keresztül. Kicsit megpróbáltunk túllépni a mindennapi megfelelési kényszernek, és egy másik oldalát is megmutatni egy esküvőnek. Hiszen nincs tökéletes helyszín, nincs tökéletes esküvő. Egy esküvő akkor a legjobb, ha a pár tisztában van vele, hogy mit is szeretne, nem más elképzelései mögé bújik. Merni kell felvállalni a gondolatainkat, érzéseinket.

Ha ez megvan, pontosan azt fogjátok viszont látni, amit elképzeltetek magatoknak és amilyenek ti vagytok. Nálam ezt jelenti a tökéletesség. Köszönöm a csapatnak a munkát!

Szlávik Bendegúz – Fairy on Canvas

Szolgáltatók:

Ékszer: Ripszám Ági – dimesso
Dekor, virágok: Planterior
Meghívó: Szkulinecz Judit (Planterior)
Torta, süti: Édesség Labor
Tortaállvány: cement project
Ruha: Daalarna – Benes Anita
Modell: Pusztai Réka
Fotó: Szlávik Bendegúz – Fairy on Cavas

Még több esküvői inspirációra vágysz? Kattints Valódi esküvők rovatunkra!