Egy misztikusan elegáns téli esküvői inspirációt mutatunk most nektek, amelynek képei a fóti homoksivatagban készültek, a jeges hó és a meleg homok találkozásánál. 

téli

„A sorozatot az ünnepi hangulat egy kicsit szürreálisabb tájba való helyezésének gondolata ihlette. Kicsit misztikus, elegáns, de mégis a természethez szorosan kapcsolódó anyagot szerettünk volna összehozni” – mesélte a Secret Stories-nak Cajnkó Ramóna (White Dream Decor), a styled shoot megálmodója.

„Miután felkértem Orsit, a fotóst (Karancz Orsolya – Antler Projects), együtt kitaláltuk a fotók helyszínét. Így jutottunk el egy Budapest környéki (Fót) homoksivataghoz, télen. A kékes/jeges hó és a meleg homok találkozása volt a fő inspirációs forrásunk. A homokra reflektál a szőke modell és a száraz virágok, a meghitt, téli ünnepek hangulatát pedig a fagyos kékek, a hó és a fenyvesek által jutattuk érvényre.

Mindezekhez két lányt választottunk szereplőként, akik jin és jangként egészítik ki egymást. Az egész sorozat ellentétekre épül, melyek egymást erősítik, így adva egy teljesebb képet a világról, évszakokról és emberekről.”

“Karakteres dekorral, virággal és persze a csodás Daalarna ruhákkal kelt életre a képeken a varázs.”

téli

Koncept: Cajnkó Ramóna – White Dream Decor
Fotók: Karancz Orsolya – Antler Projects
Ruhák: Daalarna – Benes Anita
Virágok: Virágos Pagony – Radnai Petra, Vargha Dorka
Grafika: The Fanatic Calligrapher – Boglarka Gleichauf
Haj: Huszka Petra
Smink: Huszka Barbara
Geometrikus betondíszek: Cement.Project – Holló Henrietta
Menyasszonyi hajdíszek: Amarnam – Fehérvari Rita
Karácsonyfa betondíszek: Bibe Ékszer (Bibeton)- Orsolya Mészáros
Harisnyakötő: Huszka Bridal
Szalag: SoARVI
Modellek: Bognár Dorottya, Handi Guler

Kedvet kaptál egy hasonló esküvői ruhához? Nézz körül a Daalarna weboldalán és válogass a szebbnél szebb variációk közül! Még több inspiráció ide kattintva!