Jaksa Tímea ezúttal egy toszkán esküvői workshop kulisszatitkairól mesél nektek, ahol csodaszép Daalarna ruhás modellek pózoltak hazai fotósok és filmesek kamerái előtt, szebbnél szebb helyszíneken. 

workshop

“Az esküvőfotózás egyszerre az egyik legintenzívebb és legmagányosabb szakma a kapcsolatok terén. Rengeteg emberrel találkozunk, rengeteg barátság szövődik, egy nap beleírhatja egymás jövőjébe fotóst és alanyait. Ám nagyon egyedül is vagyunk. Sikereinkkel, kételyeinkkel, örömünkkel, döntéseinkkel. 

A hazai workshopok szólnak nekünk tanulásról, inspirálódásról, adhatnak egy lökést, egy gondolat is nagy változást adhat a résztvevőknek.

A külföldi workshopok ennél sokkal többet adnak. Együttlétet. Időt a “hozzánk hasonlókkal”. Adja a régi kirándulások hangulatát. Mindezt úgy, hogy közben álomszép modelljeink vannak, gyönyörű ruhában, sminkkel, kiegészítőkkel olyan helyszíneken, melyekre még akkor is ritkán juthatunk el, amikor ezeken a tájakon esküvőzünk. 

Esküvőfotósnak lenni egy életforma. Aki szereti ezt az életformát, ezt az öt napot imádta.”

Következzenek a toszkán esküvői workshop legizgalmasabb pillanatai a Secret Stories gyűjtésében!

Lead the light – Jaksa Tímea és Kondella Misi örömmunkája – kattintsatok érte! A Daalarna alkalmi ruhakollekcióját ezen a linken nézhetitek meg.