Egy modell, két esküvőfotós, mesés fények és Daalarna ruhák. Fogadjátok szeretettel Jaksa Tímea és Kondella Misi közös örömmunkáját fotókon és videón! A fotózás történetét Timi írta meg a Secret Stories felkérésére.

Konkurencia, ellenfél, versenytárs. Nehéz szavak. Kevés hiányszakma van, vagy ahol az van, az is csak átmeneti állapot. Mindannyian találkozunk életünk során ezzel a versengéssel. Pedig ha jól átgondoljuk, ösztönzést kellene jelentenie számunkra, fejlődésre inspirálást és együttműködést.

Kondella Misivel évek óta kerülünk mindenféle metszésbe. Emlékszem az első visszajelzésekre a munkájáról, hallottam előadni, láttam gyönyörű képeket tőle, díjat átvenni. Ő az a fotográfus, akit elsők között említek meg, ha konkurenciát sorolok. Mindenféle szakmai rendezvényeken, baráti összejöveteleken rendre találkozunk.

Ez alkalommal egy asztalhoz sodródtunk, beszélgetünk, és persze elkezdtünk szakmázni. Új lámpák a stúdióban, az este, a kedvenc napszakom, Misi technikai affinitása. Fotózzunk egyet. Ha meg már fotózunk, természetesen kell bele modell. Meg még technika. Smink elengedhetetlen. És ha már ezt így szépen összerakjuk, egy csoda Daalarna ruha is kellene hozzá. Húsz perc alatt egy komplett inspirációt megálmodtunk.

Hogy miért érdekes ez így? Ez a fotózás, ez a film, ezek a képek abból születtek, hogy két egymást kedvelő, szakmájáért rajongó ember egymás mellé került.

Amikor egy esküvőre szolgáltatókat válogat egy páros, ezen nem biztos, hogy elgondolkodik. Többnyire igyekszik minden területről egy számára szimpatikus, tehetséges kollégát választani. Igen, szolgáltatunk, alkalmazkodunk, tiszteletben tartjuk egymást, igyekszünk kiszolgálni a másikat.

Ám ez most egy másik dimenzió. Amikor az együtt dolgozás örömforrás, egymásért még többet teszünk, mint csak a saját feladatunk legjobb elvégzése. Ha olyan kollégák vannak egy esküvőben, akik már a nagy nap előtt egy csapatként gondolkodnak, ötletelnek, készülődnek abból nagyon jó dolgok, nagyon jó hangulat születhet.

Az egy ajándék, amikor nem csak azt várhatjuk mi, fotósok, hogy elmerülhetünk egy szimpatikus páros egyik legmeghatározóbb napjában. Hanem azt is, hogy csoda sminkünk, hajunk lesz, különleges részletekkel megalkotott dekorunk, jó humorú ceremóniamesterünk, lendületes zenénk, vagy inspiráló, izgalmas ruhánk.

Amikor nem csak a párost teszik a képeink még boldogabbá, hanem kollégák is együtt örülnek velünk, segítenek abban, hogy ezek a képek még szebbek, változatosabbak, különlegesebbek legyenek. Amikor egy olyan háttérvilág születik, melynek mindenki a nyertese lesz. Pont mint ebben estében: minden résztvevő nyertes volt, melyből ez az anyag született.

Fogadjátok szeretettel Jaksa Tímea és Kondella Misi közös örömmunkáját fotókon és videón!

  

    

Helyszín: NDustrialStudios
Ruha: Daalarna
Modell: Fejes Fruzsina
Make-up artist: Erdősi-Lőrinc Nóra
Fotó: Kondella Misi (weboldal), Jaksa Tímea (weboldal)
Film: Jaksa Tímea
Vágás: Néveri Katalin
Asszisztens: Dalnoki Márton
Technika: Eventech, NdustrialStudios
Felirat: Udvarhelyi István

Esküvő témában még több gyönyörű fotót Jaksa Tímeától ezen a linken, Kondella Misitől pedig itt találtok