Ősszel lesz az esküvőd? Az OPI segítségével megmutatjuk számodra – a lánybúcsútól kezdve egészen a nászútig –, hogy melyek a legaktuálisabb trendek, ha a manikűrre kerül sor. Gyönyörű körömlakkok következnek most, amelyeket őszi esküvőkre nagyon ajánlunk.

Milyen egy szép esküvői körömlakk? Ha ezt a kérdést szavazásra bocsátanánk, biztosan a francia manikűr kerülne az első helyre. Pedig a színskála tobzódik a különleges árnyalatokban, legfőképpen ősszel, amikor még szélesebb paletta várja, hogy szerepet kaphasson a hagyományos esküvői színek egyeduralma után. Lépj most ki a klasszikusok adta komfortzónából, és szemezgess az OPI kínálatából, hogy a körmeid is legalább akkora figyelmet kapjanak a készülődés során, mint a megjelenésed más részletei!

Lánybúcsú, stílusosan

Biztos lehetsz abban, hogy ekkor minden tekintet a gyűrűdre szegeződik majd, ezért gondoskodj arról, hogy ápolt kezekkel, és stílusos körömmel érkezz a lánybúcsúdra. Az OPI Tiramisu for Two igazi jolly joker, ha letisztult színekre kerül a fókusz, amely jól párosítható az ősz színvilágával, a taupe-tól kezdve egészen a meleg nude tónusokig.

Itt jön a menyasszony!

Ha komfortosabban érzed magad a szolid, kevésbé hangsúlyos színek terén, akkor a Manchu Peach-u tökéletes választás az esküvőd napjára. A nem túl harsány, barackos árnyalatú körömlakk épp csak annyira élénk, amennyire az egy őszi esküvő hangulatához illik, viszont kellően üde és friss ahhoz, hogy odavonzza a tekintetet a kézfejedre.

Ha az esküvőtök színvilágában megjelennek az évszak igazi meleg, jellegzetes árnyalatai, és te is szívesen nyúlsz a karakteres körömlakkok után, ne tegyél kivételt ezen a napon sem. Elvégre miért ne viselhetne egy őszi menyasszony egy, a tematikához passzoló színt a körmein is?! Párosítsd akár egy bordó rúzzsal az OPI We the Female színét; biztosan a vendégeitek is csodálják majd az egyéniségedet és a rendhagyó stílusérzékedet!

Gondolj a koszorúslányokra is!

Ahhoz, hogy teljes összhangot képviselj a koszorúslányokkal, gondoskodj az ő egységes megjelenésükről is. A Lavendurable lilás színjátéka tökéletesen illik az őszi esküvők pasztell színeihez, de gyönyörűen mutat akár a sötétkék, vagy a zöldes árnyalatok mellett is.

Irány a nászút!

Egy esküvő megszervezése majd lebonyolítása – annak minden izgalommal teli és csodaszép pillanatával együtt – nem kis feladat, így nem csoda, ha a nagy nap után a második legjobban várt esemény a nászút. Legyen a desztináció egy tengerparti helyszín, vagy egy aktív pihenéssel teli nagyvárosi kirándulás, a Taupe-less Beach szürkés tónusával biztosan olyan színt varázsolsz a körmeidre, amely minden más őszi árnyalattal megtalálja majd a közös nevezőt.

Tipp: Ha hosszú útra készültök, érdemes kipróbálnod az OPI GelColor-t, amely akár három hétig is megőrzi a fényét, anélkül, hogy bármilyen behatás nyomot hagyna rajta.

Még több valódi esküvői beszámolót találsz ezen a linken, vagy kövess minket az Instagramon még több inspirációért! Nézd meg a Daalarna legújabb esküvői kollekciójának kampányfotóit ide kattintva.