A Dolce & Gabbana gyönyörű modellje és Matthew McRae augusztusban tartották az esküvőjüket. Biztosan nem mondunk semmi meglepőt azzal, hogy Bianca Balti esküvője káprázatosan gyönyörű volt, csakúgy, mint a menyasszonyi ruhája. Íme a részletek!

Bianca Balti esküvője

Bianca Balti és coach-ként dolgozó kedvese, Matthew McRae egy marbellai nyaraláson ismerkedtek meg egymással. Egy évvel később már meg is történt a lánykérés Matthew kaliforniai családi birtokához közel, egy mesés vintage gyűrű kíséretében.

A nagy napra 2016. augusztus 1-jén került sor, majd úgy döntöttek, hogy egy évvel később, idén augusztusban megújítják a fogadalmukat a Laguna Beachen, a kaliforniai Orange megyében. Bianca azt mondja, semmiképpen sem szerettek volna tengerparti esküvőt, inkább egy fokkal családiasabb hangulatra vágytak. Esküvőszervezőt fogadtak, aki Bianca elmondása szerint álmai esküvőjét varázsolta oda nekik a nagy napra.

 

Kattints arra a képre, amit nagyobb méretben szeretnél látni!

Az esküvői ruha

A csodaszép topmodell természetesen egy Dolce & Gabbana esküvői ruhát viselt a nagy napon és természetesen a tervezők is hivatalosak voltak a nagy napra. „Egy milánói bemutatón láttam évekkel ezelőtt, amelyen én is szerepeltem. Azonnal lefotóztam, mert ez volt a leggyönyörűbb ruha, amit valaha láttam.”

“Amikor eljött az esküvőszervezés ideje, egy pillanatig sem haboztam, tudtam, hogy ezt a ruhát szeretném viselni” – meséli Bianca.

A csodás ruha alá lapos sarkú cipőt húzott, így volt lehetősége két kislánya után szaladgálni. Bianca idősebb lánya, a 10 éves Matilde előző házasságából született, a 2 éves Mia pedig Matthew-val közös gyermeke. A gyerekek szintén Dolce & Gabbana koszorúslányruhákat viseltek a nagy napon.

 

Kattints arra a képre, amit nagyobb méretben szeretnél látni!

A nagy nap részletei

Az esküvő érdekessége, hogy egy pici magyar vonatkozása is van: a ceremónia közben Zoli Téglás, az Ignite zenekar magyar származású frontembere énekelte Schubert Ave Maria-ját. A vőlegény édesapja a fogadalmak megújításában segédkezett, Bianca édesapja pedig Szent Pál korinthosziakhoz írt levelét olvasta fel a szeretetről.

 

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on

A gyűrűket a Cartier Love kollekciójából választotta ki az ifjú pár. A szertartás közben Laura Jane festőművész élőben örökítette meg az eseményeket egy csodaszép festményen.

 

Kattints arra a képre, amit nagyobb méretben szeretnél látni!

A dekoráció

Bár az esküvő az Egyesült Államokban zajlott, természetesen nem feledkeztek meg Bianca olasz gyökereiről sem, így a dekoráció nagy részét Capri és Szicília varázslatos szigete és növényvilága inspirálta. A mediterrán menüben gazpachót, rákot, citrussalátát és lazacot szolgáltak fel a vendégeknek. A menyasszonyi torta alatti horgolt terítőt pedig Bianca Balti 94 éves nagymamája készítette.

 

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on

„Alig vártam, hogy végre táncolhassak” – emlékszik vissza Bianca. A táncterem amerikai zászlókkal és kényelmes fotelekkel volt dekorálva, ahol egy DJ szolgáltatta a talpalávalót hajnalig. Az ifjú házasok ezután Las Vegasban töltöttek két éjszakát, életükben először kettesben, amióta a pici Mia megszületett.

 

Kattints arra a képre, amit nagyobb méretben szeretnél látni! Fotók: Bianca Balti Instagram & vogue.com

Hogy tetszett Bianca Balti esküvője? Még több mesés sztáresküvőért kattints rovatunkra, ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél, ezt a linket kövesd.