Karlie Kloss férjhez ment! A világ egyik leghíresebb szupermodellje októberben mondta ki az igent kedvesének, Joshua Kushnernek. Mutatjuk a mesés esküvői ruhát is.

Karlie Kloss és Joshua Kushner 80 vendég jelenlétében, New Yorkban házasodott össze október 18-án. A szupermodell később az Instagram oldalán posztolt néhány képet – így tudatta a rajongókkal is az örömhírt.

Karlie egy Maria Grazia Chiuri tervezte Dior ruhát viselt, nagyon klasszikus, hercegnős szabással, csipke felsőrésszel és egy hatalmas fátyollal kiegészítve.

A pár 2012-ben ismerkedett meg, az eljegyzésüket pedig alig pár hónapja jelentették be, szintén az Instagramon, ahol Karlie így írt szerelméről:

„Nem lehet szavakkal kifejezni, mennyire szeretlek. Josh, te vagy a legjobb barátom és a lelki társam. Alig várom, hogy örökké együtt legyünk. Igen, egymilliószor is.”

Joshua Kushner a Harvardon diplomázott, azóta pedig Oscar Health elnevezésű egészségbizosítással foglalkozó cégét vezeti vezeti. A People magazin úgy tudja, Karlie-ék tavaszra terveznek egy nagyobb partit is.

Fotók: Instagram & Harper’s Bazaar

Chiara Ferragni férjhez ment – Íme a divatblogger három esküvői ruhája. Ha valódi, Daalarna ruhás esküvőket nézegetnétek inkább, kattintsatok erre a rovatunkra vagy kövess minket az Instagramon!