Óriási örömhírt osztunk meg most veletek: Az Agymenők (The Big Bang Theory) sorozat sztárja, Laura Spencer Daalarna ruhában ment férjhez Los Angelesben.

Laura a sorozatban Raj barátnőjét, Emilyt alakította. A való életben pedig Michael Jack Greenwald producer felesége lett. A 32 éves színésznő Los Angelesben rendelte meg Daalarna ruháját még 2018 februárjában, az esküvője pedig 2019. január 5-én volt. Választott ruhája egy személyre szabott OCN 415 top volt egy krepp sellő szoknyával (a LVS 321 modell alapján), amit az OCEAN és LOVESTORY kollekciókból kombinált össze magának.

Laura ezt nyilatkozta nekünk a Daalarna ruhájáról: “Csodásan éreztem magam, mindenki a ruhámról áradozott a nagy napon.”

Hogy tetszik nektek Laura esküvői ruhája? Laura Instagram oldalán a sztorik között még több fotót találtok, sőt még az esküvői táncukat is megosztotta a rajongókkal, amelynek zenéje mindenkinek ismerős az Igazából szerelem című filmből.

Esküvői fotók: Ivy Reynolds / The Gold Collective

Ezek voltak 2018 legszebb sztáresküvői – szavazz a kedvencedre! Kövess minket az Instagramon még több inspirációért vagy nézd meg a Daalarna legújabb esküvői kollekciójának kampányfotóit ide kattintva