A tavalyi évhez hasonlóan 2018-ban is igazán változatos sztáresküvők köttettek: hollywoodi sztárok, híres modellek, valamint királyi családok tagjai mondták ki egymásnak a boldogító igent a legkülönfélébb esküvőkön. Best of válogatásunkba több hazai híresség nagy napja is bekerült. Sztáresküvők 2018 – a végén szavazhattok a kedvencetekre is a 13 idei esküvő közül! 

Sztáresküvők 2018 – Chiara Ferragni

Férjhez ment az egyik legismertebb divatblogger, Chiara Ferragni, aki a The Blonde Salad nevű blogjával vált ismertté. A 31 éves olasz blogger szeptember 1-jén mondta ki a boldogító igent szintén olasz szerelmének, a rapper Fedeznek. A párnak márciusban egy kisfia is született, aki a Leone nevet viseli.

Az esküvőről itt meséltünk nektek, ezen a linken pedig mutattunk néhány hasonló Daalarna ruhát is, mint amilyeneket Chiara viselt a nagy napon.

Sztáresküvők 2018 – Liptai Claudia

Fotó: Kondella Misi (A fotó felhasználása engedélyköteles)

 Impulzív, érzelmes, kedves, jókedvű volt minden egyes ruhapróba – akárcsak az esküvőjük, amelyről Claudia és Ádám mesélt a Secret Stories-nak és sok-sok fotót is mutatunk nektek a nagy napról. Ilyen volt Pataki Ádám és Liptai Claudia esküvője, ide kattintva pedig kulisszatitkokat is megtudhattok a csodás Daalarna ruha tervezéséről.

Sztáresküvők 2018 – Felméry Lili

Fotó: Sarvady Mátyás

Ilyen, amikor két balett-táncos összeköti az életét – Felméry Lili és Balázsi Gergő esküvője a Secret Stories-on, exkluzív fotókkal és interjúval, ezen a linken.

Sztáresküvők 2018 – Hilary Swank

Egyik kedvenc színésznőnk, Hilary Swank (ki ne emlékezne rá a P.S. I Love You című filmből) és vállalkozó kedvese, Philip Schneider is összeházasodtak. Kattints a részletekért korábbi cikkünkre, amelyben sok-sok fotót is mutatunk. 

Sztáresküvők 2018 – Karlie Kloss

Karlie Kloss férjhez ment! A világ egyik leghíresebb szupermodellje októberben mondta ki az igent kedvesének, Joshua Kushnernek. Mutatjuk a mesés esküvői ruhát is. Karlie Kloss és Joshua Kushner 80 vendég jelenlétében, New Yorkban házasodott össze október 18-án. Részletek ide kattintva.

Sztáresküvők 2018 – Meghan Markle

A modern kori tündérmese végre valóra vált: május 19-én délelőtt eljött a pillanat, amikor élőben is megcsodálhattuk Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő stílusos esküvőjét. És hogy ki a sokat találgatott esküvői ruha tervezője? Cikkünkből ezt is megtudhatjátok.

Megtetszett Meghan letisztult stílusa? Ide kattintva hasonló ruhákat ajánlunk a Daalarna kínálatából.

Sztáresküvők 2018 – Somossy Barbi

Véletlenek nincsenek – ez igaz lehet Somossy Barbi és Nacsa Olivér történetére is, elég csak a megismerkedésükre, az esküvőjükre vagy a nászútjukra gondolunk. Barbi és Olivér a Budapestre varázsolt francia hangulatról, és meghitt esküvőjük különleges pillanatairól meséltek nekünk, valamint megosztottak néhány hasznos tanácsot a szervezésről is. Kattints ide sok-sok fotóért és az exkluzív interjúért!

Sztáresküvők 2018 – Eugénia hercegnő

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank október 12-én fogadott egymásnak örök hűséget, épp ott, ahol Harry herceg és Meghan is. Bár a szervezés, a fogadtatás és a szertartás tagadhatatlanul kiemelte az esküvőt a hagyományos ünnepélyek közül, legbelül Jack és Eugénia hercegnő kicsit sem volt más, mint két hétköznapi ember. Láthatóan ugyanúgy bennük volt az izgalom, a kezük remegett, és úgy néztek egymásra, mint két szerelmes, aki ennél már nem is lehetne boldogabb. Mindezt egy királyi ünnepély köntösében, de mégis végtelenül emberi módon.

De hogy milyen egyéb részletek gazdagították még ezt a napot, azt cikkünkben eláruljuk nektek, és megtudhattok minden más érdekes tudnivalót is az újabb királyi esküvővel kapcsolatban.

Sztáresküvők 2018 – Shanina Shaik

Újabb gyönyörű topmodell mondta ki a boldogító igent. Shanina Shaik örök hűséget esküdött szerelmének, Gregory Andrews-nak (DJ Ruckus). A májusi esküvőt nem sokkal Meghan Markle és Harry herceg nagy napja előtt tartották, a helyszín pedig a Bahama-szigeteken található Eleuthera volt. Részletek itt.

Sztáresküvők 2018 – Mandy Moore

Mandy Moore rózsaszín esküvői ruhája az egyik legjobb inspiráció a 2018-as sztáresküvők felhozatalából. Gyönyörködjünk benne együtt! Mandy Moore és kedvese, Taylor Goldsmith november 18-án, Los Angelesben házasodott össze egy szűk körben megtartott szertartáson. Kattints a részletekért!

Sztáresküvők 2018 – Tina Kunakey

Vincent Cassel újranősült. Az egyik legsármosabb francia színész, aki korábban Monica Bellucci házastársa volt csaknem 15 éven keresztül, augusztus 24-én feleségül vette modell barátnőjét, Tina Kunakey-t. Vessetek egy pillantást a mesés esküvői ruhára!

Sztáresküvők 2018 – Rose Leslie

Rose Leslie és Kit Harington, a Trónok harca sorozat sztárjai végre összeházasodtak! Mutatjuk a várva várt esküvő fotóit.

Sztáresküvők 2018 – Amy Schumer

A sikeres amerikai humorista-producer-író és egyben színésznő, Amy Schumer egy nappal Valentin-nap előtt mondta ki a boldogító igent újdonsült szerelmének, Chris Fischernek.

 

 Még több valódi esküvői beszámolót találsz ezen a linken, vagy kövess minket az Instagramon még több inspirációért!