Miranda Kerr mesés esküvőjének részleteit már elolvashattátok a Secret Stories-on. Ezúttal Miranda Kerr esküvői sminkje kerül a középpontba, amelyet állítólag saját maga készített el (a sminkpróbára legalábbis biztosan). 

Miranda Kerr esküvői sminkje az időtlen és egyszerű jelzőkkel írható le a legjobban a szupermodell elmondása szerint. Japán kimonóra emlékeztető köntösében egy alapos hidratálással indít a saját kozmetikai márkájának egy termékével, aztán egy vitalizáló elixír következik, amelyet az állkapcson, a az arccsontja alatt és a szem külső sarkában alkalmaz. Az alapozó Japán termék és nagy kedvence – mesélte a Vogue-nak. 

Megszállottan rajong a pirosítóért is, még a szemhéját is ezzel festi. “Gyönyörűen kiemeli a szemeket, nem?” – kérdezi. A jól bevált szempillaspirál és szemöldökceruza után következhetnek az ajkak, amelyre legalább négy terméket visz fel, hogy biztosra menjen. A végén még cukin megjegyzi:

“Kívánjatok nekem sok szerencsét, remélem, nem fogok sírni!”

A videóban használt termékek listája:

Ha lemaradtál Miranda Kerr esküvői ruhájáról, akkor most ide kattintva bepótolhatod! Még több sztáresküvő ezen a linken!