Csaknem két hónapot kellett várnunk arra, hogy végre láthassuk, milyen volt Miranda Kerr esküvői ruhája. A nagy nap végre számunkra is eljött, hiszen exkluzív videó és fotók láttak napvilágot Miranda Kerr és Evan Spiegel esküvőjéről.

Miranda Kerr és Evan Spiegel a kaliforniai Brentwoodban mondta ki a boldogító igent május utolsó hétvégéjén. A szupermodell esküvőjét teljes titoktartás övezte, még a lesifotósok is csak távolról tudták lefotózni a helyszínt, annyira komoly biztonsági intézkedések zajlottak.

Már-már lemondtunk volna arról, hogy láthassuk „a ruhát”, amikor is a Vogue weboldalán exkluzív videó látott napvilágot a ruhapróbáról. Nem sokkal később pedig maga Miranda Kerr posztolt három csodálatos fotót a világra szóló esküvőről.

Miranda Kerr esküvői ruhája

Nagy várakozás övezte a világ egyik legismertebb szupermodelljének esküvői ruháját. Az ausztrál modell végül a Dior divatház mellett tette le a voksát, a esküvői ruhát pedig maga Maria Grazia Chiuri tervezte Miranda Kerr számára. A pártára emlékeztető fejdísz Stephen Jones munkája. 

A videóból megtudatjuk, hogy a tündérmesékbe illő esküvői ruha fő inspirációja Grace Kelly időtlen stílusa volt (nézd meg ide kattintva Grace Kelly esküvői ruháját). Miranda Kerr esküvői ruhája valóban olyan elegáns és klasszikus szabású volt, mintha csak egy hercegnő álomesküvőjébe csöppennénk a képeket nézegetve.

Miranda Kerr és Maria Grazia Chiuri a ruhapróbán

„Nem tudnék elképzelni ennél gyönyörűbb esküvői ruhát” – lelkendezett Miranda a ruhapróbán „Amikor kislány voltam, a nagymamám mindig azt mondta, hogy a férfiak nagyon vizuális típusok, ezért fontos, hogy jól nézzünk ki.”

Mirandának ez a második házassága; exférjével, Orlando Bloommal egy hatéves kisfiú, Flynn szülei. Ő volt egyébként a gyűrűhordó a ceremónián. A 34 éves Miranda és a 26 éves Snapchat guru, Evan Spiegel 2014-ben ismerkedtek meg és tavaly júliusban jegyezték el egymást.

,Miranda Kerr esküvői ruhája,Miranda Kerr esküvője,Miranda Kerr Evan Spiegel,esküvő,sztáresküvő,Dior,Dior esküvői ruha,

Fotók: Miranda Kerr Instagram oldala

Hogy tetszett Miranda Kerr esküvői ruhája? Még több mesés sztáresküvőért kattints rovatunkra, ha pedig valódi esküvői beszámolókat nézegetnél, ezt a linket kövesd.