Rubint Réka negyedszer is igent mondott, méghozzá ugyanannak a férfinak, Norbinak, akinek az első alkalommal is örök hűséget ígért. Rubint Réka esküvői ruhája ezúttal is a Daalarna szalon egyik legkülönlegesebb kreációja volt, ezért most mutatunk néhány képet a szeptemberi fogadalom megújításról. Rékával nemrég nagyinterjút is készítettünk – íme a legérdekesebb gondolatok a beszélgetésből!

Rubint Réka esküvői ruhája, Fotó: Borzi Vivien – Story Magazin

A jó házasság titkáról:

“…nem létezik olyan, hogy tökéletes házasság. Nincs olyan, hogy egy férfi és egy nő találkozik és 50 évig úgy élnek, hogy egy vita nincs közöttük. Aki így megy férjhez és erre számít, annak most mondom, hogy felejtse el. A valóság az, hogy egy házasságban két vadidegen ember találkozik, akik nem ismerik még igazán egymást. Egy kapcsolat elején mindenki a tökéles énjét mutatja meg és sok-sok év alatt jönnek elő azok a minták, amelyeket a családból, neveltetésből hozunk. Amiben 18 évig felnőttünk és amit úgy hívnak: gyermekkor. Ezek a minták akarva-akaratlanul belénk égnek. (…) Nagyon sokan türelmetlenek, feladják és a másikra mutogatnak, holott szerintem nem a másikat kellene hibáztatni. Lehet, hogy mindössze arról van szó, hogy a másik csak le van maradva bizonyos dolgokban, és az egyik fél több tudással rendelkezik adott területen.”

Benes Anitáról és a Daalarnáról:

“Anitával eleve nagyon különleges a kapcsolatunk, hiszen mint 15 évre nyúlik vissza a kapcsolatunk. Mindig csodálattal néztem a munkáit és óriási örömmel tölt el, hogy a Daalarna ennyire kinőtte magát az évek során és szó szerint meghódította a világot. Számomra Anita példája is azt mutatja, hogy szorgalommal és kitartó munkával mindent meg lehet valósítani, merni kell nagyot álmodni és merni másnak lenni, mint az átlag. Én ugyanígy vagyok a saját brandemmel, az Alakreformmal. Rólam általánosságban is elmondható, hogy akivel partneri kapcsolatban állok, az hosszú időre nyúlik vissza. Sok márkát csodálok a Daalarnán kívül, de van egy emberi és szakmai kötődésem. A stabilitás nagyon fontos nekem.”

Rubint Réka esküvői ruhája, Fotó: Borzi Vivien – Story Magazin

A Norbival való megismerkedésről:

“2001 májusában ismerkedtünk meg, amikor is Norbinak, aki akkor már ismert fitneszedző volt, megtetszettem. Én még főiskolára jártam, gyógypedagógia nappali szakra és sokat dolgoztam az iskola mellett. Úgy éreztem, hogy csak egy skalp lennék neki és sem időm, sem energiám nem volt erre az egészre. Aztán addig-addig kerülgetett, míg végül 3-4 hónap múlva ajánlott nekem egy munkát. Roadshow-zni hívott és annyi pénzt ajánlott érte, amit nem kerestem akkoriban, úgyhogy elmentem vele egy három napos országjárásra. Szinte egész nap a kocsiban ültünk a sok utazás miatt és úgy éreztem, mintha ezer éve ismernénk egymást. (…) Miután véget ért a közös munka, másnap elfogott egy hiányérzet. Ezek után egy klasszikus udvarlási folyamat vette kezdetét.”

A lánykérésről:

“Azt kérdezte tőlem, hogy elkísérném-e őt egy életen át és lennék-e a társa mindenben. Igazából fel sem fogtam, hogy ez egy lánykérés. Mondtam neki, hogy persze. Vettünk két indiánnyakláncot, az jelképezte a szerelmünket.”

A folytatást és a teljes interjút Rékával ezen a linken találjátok.

 

Olvass még több sztáresküvőről ide kattintva! Még több interjú ezen a linken, valódi esküvői beszámolók pedig itt. Lájkold a Secret Stories-t a Facebookon is, hogy mostantól egyetlen cikkünkről se  maradj le!