Sokszor az élet nem állít minket egyből a tökéletes irányba. Ilyenkor hinnünk kell abban, hogy a megfelelő időben, a megfelelő életkorban és az ideális pillanatban érkezik az életünkbe az az ember, akivel örökre tervezhetünk. Kétrészes interjúnkban Ördög Nóra a házasság szerepéről, fontosságáról mesélt nekünk és arról, hogy miben hozott ez a kötelék változást az életében.

,ördög nóra,ördög nóra interjú,ördög nóra házasság,ördög nóra esküvő,interjú ördög nórával,ördög nóra férje,ördög nóra gyerekei,ördög nóra válás,ördög nóra férjhez ment,ördög nóra nánási pál,ördög nóri,

Mit gondolsz, milyen jelentősége van egy pár életében a házasságnak? Hozzá tud tenni az együttéléshez vagy nem több puszta formalitásnál?

Én egy klasszikus családmodellben nevelkedett lány vagyok, a szüleim boldog házasságban élnek a mai napig – számomra ez abszolút mintaértékű. Azt gondolom, hogy a házasság egy mélyebb kötődést fejez ki két ember között, és olyan gesztusértékű jelentéssel bír, ami igenis fontos kell, hogy legyen. Annak ellenére, hogy már túl vagyok egy váláson – én a második házasságomban találtam meg az Igazit –, egy percig sem gondoltam azt, hogy ettől meg kellett volna rendülnie a hitem a házasság intézményében. Nagyon hiszek két ember összetartozásának ilyen típusú megpecsételésében; sőt olyannyira imádom az esküvőket, hogy még viccelődtünk is Palkóval (Nánási Pál fotós, Ördög Nóra férje – a szerk.), hogy az nem létezik, hogy nekem nem lesz több ilyen napom.

“A vőlegény személyén persze kicsit sem változtatnék – mi örök életre terveztünk egymással, csupán nagy öröm lenne újra átélni azokat a momentumokat, amik az esküvőnkön vettek körül minket – ezek voltak életem legromantikusabb és legmeghatározóbb pillanatai. Épp ezért megbeszéltük, hogy időszakosan megerősítjük a szövetségünket egy újabb házasságkötéssel – legyen az akár egy bulival összekötött nap, ahová a tágabb család és a barátok is csatlakoznak, vagy akár egy tengerparti esküvő, ami csak kettőnkről szól. Mindegyiknek megvan a maga bája és varázsa. Ez a megerősítés annak ellenére, hogy tervben van, még várat magára, viszont a lánykérést ismét átélhettem, Palkó ugyanis az eljegyzés ötödik évfordulóján újra megkérte a kezem. Nyilván mindez már egy teljesen más szint, mint mikor az ember ezt először teszi meg, de van valami csodálatos abban, ha lehetőségünk van újra átélni ezeket a szép és emlékezetes pillanatokat.”

Az első esküvőd sokban különbözött a másodiktól. Először nagy esküvőd volt, a második pedig már csak kettőtökről szól. Mire vezetnéd vissza ennek az éles különbségnek az okát?

Az első egy klasszikus esküvő volt – sok vendéget hívtunk, voltak koszorúslányaim, összességében igyekeztünk megadni a módját; olyan esküvőm volt, amiről minden lány álmodik. Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy a külsőségek köré helyeztük a hangsúlyt, csupán az esetek többségében az ember így képzeli el az esküvőjét, és szereti megosztani az örömét az egész családdal és a barátaival. Második alkalommal sokkal inkább azt érezzük, hogy ez nem tartozik senki másra, csak ránk és a legszűkebb családra, de ennek is megvolt a romantikája. Tihanyban az anyakönyvi hivatalban tartottuk az esküvőt, majd egy helyi cukrászdában vettünk tortát, aztán pedig egy kibérelt nyaralóban ünnepeltünk hajnalig. Nem voltunk többen, mint tíz fő.

,ördög nóra,ördög nóra interjú,ördög nóra házasság,ördög nóra esküvő,interjú ördög nórával,ördög nóra férje,ördög nóra gyerekei,ördög nóra válás,ördög nóra férjhez ment,ördög nóra nánási pál,ördög nóri,

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál

Különös a Palival való találkozásotok, hiszen a te neved is ismert a szakmában és a férjedé is, így biztosan tudnotok kellett egymás létezéséről. Ennek ellenére mégis valahogy elkerültétek egymást. Először csupán a Szombat esti lázhoz készített fotózás alkalmával találkoztatok, ahol szerkesztőként voltál jelen. Ott már megvolt köztetek az a bizonyos szikra, vagy ez fokozatosan alakult ki?

Persze, tudtunk egymásról, de nem találkoztuk korábban. Ez egy érdekes helyzet volt, mert számtalanszor fotózhatott volna engem, de valamiért mindig elsodort minket a sors. Igazából a fotózás előtti megbeszélésen találkoztunk, amelyre mindketten úgy emlékszünk vissza, hogy ez abszolút szerelem volt első látásra. Utólag már érdekes visszafejteni a szálakat, hogy hány olyan pont lehetett volna az életünkben, amikor tudtunk volna találkozni, és mégis elkerültük egymást. Az élet valamiért ezt úgy akarta, hogy nekünk akkor kellett találkoznunk, nem korábban.

Talán mindkettőtökben ki kellett, hogy forrjon az érzés, amit ebbe a házasságba bele tudtatok ültetni.

Sok mindennek kellett így alakulnia. Most azt gondolhatnám, hogy jobb lett volna, ha előbb találkozunk, mert akkor lehet, hogy egy korábbi házasság nem történik meg, de azt érzem, hogy annak is meg kellett történnie. Minden jó úgy, ahogy van.

Említetted, hogy a megismerkedésetek Palival szerelem volt első látásra. Ezek szerint te hiszel a kapcsolatok ilyen indításában?

Ördög Nóra válaszát IDE KATTINTVA, az interjú második részében olvashatod el.

,ördög nóra,ördög nóra interjú,ördög nóra házasság,ördög nóra esküvő,interjú ördög nórával,ördög nóra férje,ördög nóra gyerekei,ördög nóra válás,ördög nóra férjhez ment,ördög nóra nánási pál,ördög nóri,

Ördög Nóra számos alkalommal vezetett műsort Daalarna – Benes Anita ruhában

Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesüljaz esküvők világából!