Gyönyörű képeket kaptunk Zsuzsi és Dani nagy napjáról, akik Zebegényben tartották az esküvőjüket. A menyasszony rendhagyó módon nem fehér, hanem virágmintás, színes esküvői ruha mellett döntött a nagy napra. Íme a részletek!

Secret Stories: Miért választottad ezt a gyönyörű helyszínt, volt-e kislánykorodban elhatározott elképzelésed, hogy hol szeretnéd kimondani az igent?

Zsuzsi: Az esküvőnket Zebegényben, a NaturaHill Vendégházban tartottuk, amely bő másfél éve nyitotta meg kapuit. A munkámnak köszönhetően már a nyitás előtt megismerhettem a panzió tulajdonosait, Hodik Adrit és Tibit. (Danival egy lakástextil nagykereskedésben dolgozunk.) A vendégház és a kilátáskivételes, ehhez párosul a Hodik házaspár jó ízlése, profizmusa és kedvessége. Korábban Danival ott töltöttünk egy hosszú hétvégét is, és mindkettőnket magával ragadott a hely hangulata. Így jött az ötlet, hogy a „Hillen” házasodunk össze.

Hogy esett a választásod egy színes, virágmintás esküvői ruhára?

Már a nővérem is egy meseszép Daalarna ruhát viselt az esküvőjén, ekkor ismertem meg jobban Benes Anita ruháit. A Daalarna Facebook oldalán pillantottam meg a virágmintás esküvői ruhát, és egyből beleszerettem. Tetszett, hogy vidám és különleges. Majd a szalonban megtapasztaltam, hogy nemcsak az anyag mintája, de az esése is nagyon szép. Nem haboztam, rögtön megrendeltem a ruhát.

 

Mit szóltak a ruhádhoz a vendégek, a Férjed?

Nem árultam zsákbamacskát, már az esküvő előtt látta a vendégek egy része az egyik próbán készült képet. Eleinte általában meglepődtek a nem mindennapi választáson, de a ruha annyira passzolt a szertartás és az ünneplés hangulatához, a szép kilátáshoz és a vendégház kertjében pompázó levendulamezőhöz, hogy többen mondogatták, milyen jó választás volt a virágminta. A férjem a döntés előtt megkérdeztem, mit szólna, ha kicsit színesebb és mintásabb lenne a ruhám a megszokottnál. Tetszett neki az ötlet. 🙂

Milyen volt az esküvőd, mik voltak a legemlékezetesebb pillanatok?

Sok emlékezetes pillanat volt. Az anyakönyvvezető hölgynek sajnos le kellett mondania az esküvőnket egy héttel a nagy nap előtt, mert egyéb fontos programon kellett részt vennie, így az utolsó pillanatban szintén a zebegényi önkormányzattól Hirlingné Osztroluczki Julianna vállalta el a szertartás lebonyolítását. Nagy szerencsénk volt, mert gyönyörűen és szívhez szólóan beszélt. Nem mondott közhelyeket, hanem egy megható és emlékezetes szertartást kaptunk tőle ajándékba. Életre szóló élmény számunkra.

 

Mi volt a legszebb élményed?

A szertartás mellett az volt a legszebb élmény, hogy a családunk/vendégeink szeretetében fürödtünk egész hétvégén. Mivel szűk körben ünnepeltünk, nem volt feladatunk, kötelezettségünk. A 20 perces szertartást leszámítva sokat ücsörögtünk, egy pohár borral a kezünkben néztük a páratlan kiáltást. Meg tudtuk élni, ki tudtuk élvezni, amit csak ez a szép nap nyújthatott nekünk.

Mi a legrosszabb emléked?

Nem volt ilyen. 🙂

 

Mitől féltél a leginkább? Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál az esküvő előtt?

Picit izgultam, hogy vajon mindenki jól fogja-e érezni magát, de utólag kiderült, hogy alaptalan volt. Egyébként nem tartottam különösen semmitől. Ez annak volt köszönhető, hogy nagyszerű szolgáltatókkal vettük körbe magunkat. A dekoros Szabó Márti, a fotós Simon Teodóra és a videós Szín Róbert is mind nagyon profik és jó fejek voltak. Öröm volt velük tölteni a napot. A Natura Hilles Hodik házaspár és az üzletvezető Sas András is nagyon sokat tett azért, hogy így sikerüljön a hétvégénk. A sminkes Kiss Verának és a fodrász Vida Csabának is köszönjük szépen a szép sminkeket, frizurákat és a jó hangulatot. Az őrülten finom tortákat pedig Zora Dzunic készítette el nekünk.

Fotók: Simon Teodóra

Tetszett a színes esküvői ruha és Zsuzsiék nagy napja? KATTINTS IDE és olvass még több gyönyörű esküvői történetről Esküvő rovatunkban!