Idén újra megrendezésre kerül a népszerű Daalarna jótékonysági vásár, melynek során a régebbi kollekciók esküvői és alkalmi ruhái kedvezményes áron vásárolhatók majd meg.

Daalarna jótékonysági vásár 2018-ban is, Fotók: Kondella Misi; Papp Éva & Schneider Zoltán

Az eseményt 2018. június 27-28-29-én 9:00-20:00 óra között, a Daalarna a szalonban rendezzük meg. Címünk: 1054 Budapest, Alkotmány u. 16. (Alkotmány u. – Bihari János u. sarka az utcafronton)

A befolyt összeg egy részével a Csodalámpa Alapítványt szeretnénk támogatni, akik évente közel 300 életveszélyesen beteg 3 és 18 év közötti gyerek egy-egy kívánságát teljesítik, ezzel előremozdítva a gyógyulásukat. Reméljük, hogy közösen segíteni tudunk nekik!

Az eladásra váró ruhadararabok átlagárai:

 • Fűzők: 10.000-50.000 Ft

 • Szoknyák: 10.000-50.000 Ft

 • Esküvői- és estélyi ruhák: 30.000-200.000 Ft

 • Kiegészítők: 1000-5000 Ft

Kattintsatok IDE  jegyvásárlásért!

FONTOS TUDNIVALÓK

 • A vásárra időpont/jegy szükséges! A vásárra szóló jegy ára 1000 Ft, mely összeggel a Csodalámpa Alapítványt támogatjuk. Fix időpontra szóló belépőt kizárólag a www.jegy.hu oldalon lehet vásárolni! Időpontot emailben, telefonon, személyesen a Daalarna NEM tud adni!

 • Amire szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy új kollekciós ruhák a vásár során nem kerülnek értékesítésre! A megvásárolható darabok régebbi kollekciós (2007-2016) esküvői és alkalmi modellek lesznek, melyeket divatbemutatón, fotózáson mutattunk be. Előfordulhat, hogy ezért egyes ruhák már nincsenek tökéletes állapotban.

 • A mintadarabok mérete 36-38-as. Nagyon pici, illetve nagyon nagy méreteink nincsenek. A ruhák utólagos méretre igazítását nem vállaljuk, és a ruhákra garanciát nem vállalunk! Sajnos előzetesen nem tudunk információt adni arról, hogy melyik modellek lesznek megvásárolhatóak, képeink illusztrációk.

 • Egy időpontra mindösszesen 3 vendéget tudunk fogadni. Minden vendég külön konzulenst kap, aki segít neki a ruhapróba során. Az időpontok 30 perces időtartamra szólnak, ennyi idő után át kell adni a próba lehetőséget a következő időpontra érkező vendégnek. Ha valaki nem érkezik pontosan az időpontjára, annyi idővel kevesebbet tud próbálni, ezért kérjük, érkezzetek pontosan. Ha valaki nem tud a lefoglalt időpontra eljönni, visszaváltásra/ időpont-cserére nincsen lehetőség, ilyekor új jegyet kell vásárolni. A vásárlás során megadott név alapján fogadjuk kedves vendégeinket.

 • Minden vendég 1 fő kísérőt hozhat, akiknek jegy nem szükséges. Amennyiben a kísérő is szeretne próbálni, neki külön jegy vásárlása szükséges. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a limitált férőhelyszám miatt plusz kísérőket nem áll módunkban beengedni! Jegy/időpont nélküli érdeklődőket NEM tudunk fogadni!

 • Az esemény felnőtteknek szól, kérjük a kisgyermekek, háziállatok most maradjanak otthon.

 • A vásáron CSAK KÉSZPÉNZT tudunk elfogadni, kártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség. A megvásárolt ruhák esetében, mivel nem új darabok, utólagos visszavételre, cserére nincs lehetőség.

 • Ruhát félre nem tudunk tenni, így érdemes már konkrét elképzeléssel érkezni.

 • A szalonban mosdó/WC nem áll rendelkezésre és a központi irodánkban sem tudunk lehetőséget biztosítani a használatra. Megértéseteket köszönjük!

 • Esküvői ruhát próbáló vendégeknek javasoljuk, hogy világos színű fehérneműben (testszínű a tökéletes) érkezzenek, valamint visszafogott sminkben, mert az megkönnyíti a ruhák gyors próbálását.

Reméljük, hogy minél többen el tudtok majd jönni!

Kattintsatok IDE  jegyvásárlásért!

Íme néhány esküvői ruha, amelyek megvásárolhatók lesznek a 2018-as Daalarna jótékonysági vásár időszakában, természetesen csak a készlet erejéig: