Ahogy azt már a Daalarna OCEAN kampányfotóin is láthattátok, a 2018-as esküvői kollekcióval ismét természetközeli hangulatot álmodott meg Benes Anita. A víz nyugalmat árasztó, felszabadító közelsége kerül a középpontba mind a kampányképeken, mind a kollekció részleteiben. Íme a teljes Daalarna OCEAN esküvői kollekció!

A Daalarna OCEAN esküvői kollekció

Nemcsak a kampányt, hanem az egész kollekciót az óceán és a tengerparti esküvők különleges hangulata inspirálta, színekben és anyaghasználatban egyaránt. A ruhák úgy lettek kialakítva, hogy a legkisebb szellő is megmozgassa őket, emiatt helyszíntől függetlenül különösen szépen mutatnak majd a nagy napot megörökítő fotókon.

Az OCEAN kollekció abból a szempontból is különleges, hogy az esküvői ruhák többsége kevésbé sérülékeny. A menyasszonyok probléma nélkül, sokkal felszabadultabban viselhetik őket, mert nem kell félniük attól, hogy könnyen nyomot hagy rajtuk a természet vagy egy rossz mozdulat.

Benes Anita a tervezéskor ügyelt arra, hogy ha valaki egy egzotikus, tengerparti esküvőt tervez a Maldív-szigeteken vagy akár a kampányfotózás helyszínén, Réunion szigetén, az olyan szabadon tudjon a ruhájában mozogni, ahogy azt a modellek tették a kampányfotók készítésekor.

Az áttetsző víz különleges látványa, a homok és a víz találkozásának különféle rétegződései, a hullámok, a halászháló vagy a korall, mint motívumok mind-mind megjelennek az új kollekcióban. A törtfehér különféle árnyalatai mellett az óceán kékje és a napfelkelte halványrózsaszín pírja is felfedezhető a túlnyomórészt csipke és tüll alapanyagokból készült esküvői ruhák színében. 

2018-as menyasszonyok, figyelem! A Daalarna legújabb, 2018-as esküvői kollekciója, az OCEAN már próbálható a Daalarna budapesti showroomjában. Időpont-foglaláshoz kattints ide az elérhetőségekért.

Íme a teljes Daalarna OCEAN esküvői kollekció!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTÓ: PAPP ÉVA & SCHNEIDER ZOLTÁN, SMINK & FRIZURA: KISS CSILLA, MODELLEK: NAGY BERTA & MENYHÉRT ALÍZ (VISAGE MODELS)

Hogy tetszik a Daalarna OCEAN esküvői kollekció? Nézd meg a kampányt is ezen a linken vagy nézegess valódi, Daalarna ruhás esküvői beszámolókat ide kattintva!