Gyere el a Daalarna show 2018-ra, nézd meg élőben a legújabb SUNSET kollekció bemutatóját és vedd kézbe az elsők között a Secret Stories 150 oldalas esküvői magazinját!

Hangulat egy korábbi Daalarna show-ról, Fotó: Kondella Misi

A SILAN bemutatja: Daalarna Fashion Show 2018

Idén is lesz Daalarna show, méghozzá 2018. április 13-án, pénteken, a Millenáris B épületében, ahol a 2019-es alkalmi és esküvői kollekcióját mutatja be a tervező, Benes Anita. Az áprilisi show-n a legújabb, SUNSET kollekció modelljei vonulnak majd fel a színpadon.

Daalarna show 2018

2018. április 13., Millenáris, B épület

A Daalarna csapata már elkezdte az előkészületeket a show-ra. Benes Anita izgatottan várja, hogy bemutathassa a Daalarna legújabb esküvői ruhakollekcióját, a SUNSET-et, amelyet a márka történetében először a divatbemutatón láthat elsőként a közönség.

A SUNSET kollekció kampánya a Secret Stories online és print felületein debütál a bemutatóval egyidőben. 

„Évről évre egyre látványosabb és inspirálóbb divatbemutatóval igyekszünk kedveskedni a hazai közönségnek. Az előző évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre többen szeretnék élőben látni a legújabb Daalarna esküvői ruhákat a kifutón, ezért 2018-ban is a tavaly már jól bevált, nagyobb befogadóképességű helyszínnel készülünk, így reméljük, hogy egyetlen érdeklődő sem marad le a Daalarna show-ról” – mondja Benes Anita.

 

 

Hangulatok a korábbi Daalarna bemutatókról, Fotók: Kondella Misi és Jaksa Tímea

Jön a Secret Stories nyomtatott magazinja

Az idei bemutatóra nagy meglepetéssel készül a Daalarna és a Secret Stories csapata: itt debütál majd a Secret Stories online esküvői magazin 150 oldalas nyomtatott különszáma, melyben rengeteg inspirációt gyűjtöttünk össze a menyasszonyok számára. Hamarosan kicsit részletesebben is bemutatjuk nektek a készülő magazint, figyeljétek a secretstories.hu-t!

A Secret Stories magazin 2018 borítója, Címlapfotó: Papp Éva és Schneider Zoltán/Daalarna SUNSET kollekció

JEGYINFORMÁCIÓ:

A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadás kerül megrendezésre. Jegyeket idén is a jegy.hu-n keresztül, illetve személyesen a jegy.hu partnerirodáiban tudtok vásárolni. 

ÁPRILIS 13. PÉNTEK, 16:00

  • Normál jegy 3490 Ft
  • Normál jegy – magazinnal 4990 Ft
  • VIP jegy 7990 Ft

ÁPRILIS 13. PÉNTEK, 20:00

  • Normál jegy 4990 Ft
  • Normál jegy – magazinnal 6490 Ft
  • VIP jegy 11490 Ft

VIP jegy: első sor, Secret Stories magazin, pezsgő, jegy összege levásárolható a Daalarna szalonban ruharendeléskor.

A jegyek nem szólnak külön ülőhelyre, helyfoglalás érkezési sorrendben. A normál jegyek mellé kedvezményes áron megvásárolható a Secret Stories magazin, melyet a rendezvényen a Secret Stories standnál a jegy ellenében lehet átvenni. A magazin a helyszínen is megvásárolható lesz 2990 Ft-os áron. Kapunyitás egy órával az előadások kezdete előtt.  

A bemutató főtámogatója a SILAN,  kiemelt együttműködő partnerünk a Vöslauer.

A 2017-es Daalarna show, Fotó: Kondella Misi

Kattints ide, ha jegyet szeretnél vásárolni a show-ra, ha pedig a Facebook eseményre szeretnéd meghívni a barátnőidet, azt ezen a linken teheted meg. Lájkold a Secret Stories Facebook oldalát, hogy mostantól még több titkos történetről értesülj az esküvők világából!