Megtalálni életünk párját sokszor nem egyszerű, azonban rátalálni a tökéletes eljegyzési gyűrűre, annál könnyebb! Összeszedtük azokat a márkaboltokat, ahol a legszebb gyűrűket lehet kapni. Hölgyeknek remek inspiráció, az urak pedig figyeljenek és szorgosan jegyzeteljenek: íme a legszebb eljegyzési gyűrűk 2018-ra! 

ALEXANDRA JULES

Valentin nap alkalmából kezdjük a sort egy nagyon romantikus gyűrűvel! Ez az apró gyémántokból kreált, szív formájú köves gyűrű rózsaarany, fehérarany és klasszikus arany színekben is kapható. Így mindig viselheted a szerelem szimbólumát az ujjadon – hát nem aranyos? 

Valentin-napi álmodozás – A legszebb eljegyzési gyűrűk, Ár: $2,900 USD

CHOPARD

A 18 karátos platina vagy fehérarany foglalatú gyűrűt mindössze egy gyémánt díszíti, azonban az előző szív alakú ékszerhez képest ez jóval visszafogottabb. Az eljegyzési gyűrűnek illenie kell a választott hölgy személyiségéhez, éppen ezért nem kell feltétlenül hivalkodónak lennie.

Valentin-napi álmodozás – A legszebb eljegyzési gyűrűk, Ár: kérésre

TIFFANY & CO.

Ezt a márkát minden bizonnyal kevés hölgynek kell bemutatni, ugyanis bármilyen Tiffany gyűrű láttán elolvad a választott hölgy szíve. Az ikonikussá vált „Setting” gyűrűcsalád gyémántjai immár 130 éve az igaz szerelmet szolgálják, melynél kevés tökéletesebb gyűrű létezik. Nem véletlenül díszeleg számtalan híresség ujján, azonban ennek a szépségnek igen borsos ára van.

Valentin-napi álmodozás – A legszebb eljegyzési gyűrűk, Ár: $12,600 USD-től

CARTIER

A Destinée kollekció különleges gyűrűt kínál a különleges hölgyek számára. A platina gyémántgyűrű egyszerre elegáns és feltűnő: ennél a darabnál még a legnagyobb követ is apró gyémántok ölelik körbe, így garantáltan mindenki észreveszi majd a szemkápráztatóan csillogó ékszert.

Valentin-napi álmodozás – A legszebb eljegyzési gyűrűk, Ár: $22,000 USD

BULGARI

Vannak olyan hölgyek, akik tipikusan nagy köves gyűrűre vágynak, nekik tökéletes választás a Bulgari Griffe gyűrűje. A smaragd csiszolású gyémántról nem lehet levenni a tekintetet, ráadásul két kisebb (de semmiképp nem kis méretű) gyémánt is kiegészíti a gyűrű fő ékét, ennek ellenére mégis nagyon letisztult stílusú.

Valentin-napi álmodozás – A legszebb eljegyzési gyűrűk, Ár: kérésre

THOMAS SABO

Az esküvőkön sokszor gondot okoz a menyasszony outfitjébe „valami kék”-et csempészni, azonban ezzel a gyűrűvel ez egyszerűen kivitelezhető. A kék cirkónia kő (bár kevéssé értékes, mint a gyémánt) rendkívül királyi megjelenést, az ezüst foglalat pedig fenséges csillogást ad az ékszernek.

Valentin-napi álmodozás – A legszebb eljegyzési gyűrűk, Ár: £139 GBP

FEIL

Azonban a minőségi gyémántgyűrűért nem kell átrepülni az óceánt, a teljesen magyar, családi tulajdonban lévő Feil márkánál ugyanis a híres Forevermark gyűrűk széles kínálatával találkozhatunk. Ez a nagy köves, teli gyémántos fehérarany gyűrűcsoda a Cornerstones kollekció része, melynek darabjai Kína mellett csak Magyarországon kaphatók.

Valentin-napi álmodozás – A legszebb eljegyzési gyűrűk, Ár: 548 825 Ft-tól

FREYWILLE

Bár, a Freywille nem kifejezetten eljegyzési gyűrűkre specializálódott, de mindenképp érdemes szétnézni, különösen olyan hölgyek esetében, akik szeretik az extrém ékszereket és szeretnek kitűnni a tömegből. 18 karát arany és gyémántok alkotják a Gold & Diamonds kollekció tagjait, melyek többféle színben és formában is kaphatók.

Valentin-napi álmodozás – A legszebb eljegyzési gyűrűk, Ár: kérésre

Ha valódi esküvői beszámolókat nézegetnétek Daalarna ruhás menyasszonyokkal, akkor kattintsatok ide!