Vajon hány percig tart egy naplemente? És a boldogító igen kimondása? Vágyunk rá, hogy megéljük ezeket a különleges pillanatokat, mégis olyan gyorsan elmúlnak. Aztán az emlékeinkben élnek tovább. A Daalarna SUNSET kollekciója a várakozásra helyezi a hangsúlyt. Arra a pillanatra, amikor a menyasszony ünneplőbe öltözteti magát a nagy napra, nemcsak kívülről, hanem a szíve mélyén is.

„Mindenki a menyasszonyokat csodálja a nagy napon. Életük legszebb napját élik meg, ezért csak úgy ragyognak a boldogságtól. Szeretjük így látni őket, miközben ők az érzelmeknek ennél jóval szélesebb skáláját élhetik meg legbelül” – mondja Benes Anita, a Daalarna tervezője.

Daalarna SUNSET – Benes Anita legújabb, 2019-es esküvői ruhakollekciója

Daalarna SUNSET – Benes Anita legújabb, 2019-es esküvői ruhakollekciója

Öröm. Várakozás. Izgatottság. Aztán ahogy közeledik a pillanat, visszagondolás az elmúlt évekre. Arra, hogy valami végérvényesen lezárul és valami egészen új kezdődik. Ahogy az alkonyat is egyszerre hozza el az elmúlást és egy új nap kezdetét, ez a kettősség van jelen a nagy napon is. Lezárul életünk egy fontos szakasza, ugyanakkor utat nyitunk valami másnak. Ebben a napban ugyanúgy helye van a melankóliával kevert szomorúságnak, mint a felhőtlen boldogságnak. Ahhoz, hogy elbúcsúztassuk azt, ami elmúlt és megünnepeljük, ami következik, érdemes megélni a maguk teljességében ezeket a pillanatokat.

A Daalarna SUNSET kollekcióban nagy hangsúlyt kapnak a légies muszlin anyagok, a könnyed selymek és a finom zsorzsettek.

A kollekció színeiben megjelenik a homok halványsárga árnyalata, az égbolt rózsaszínből lilába hajló pírja és a napsugarak narancsos fénye. A laza és leheletkönnyű anyagokban a menyasszonyok szabadabban élhetik meg életük egyik legfontosabb napját, mint valaha.

Daalarna SUNSET – Benes Anita legújabb, 2019-es esküvői ruhakollekciója

FOTÓ & FILM: PAPP ÉVA & SCHNEIDER ZOLTÁN, SMINK & FRIZURA: KISS CSILLA, MODELLEK: SZIKSZAI JOHANNA (VISAGE MODEL MANAGEMENT) & TÓTH SÁRA, A HELYSZÍNÉRT KÖSZÖNET AZ AIR FRANCE-NAK.

Hogy tetszik a Daalarna SUNSET kollekciója? A ruhák májustól már próbálhatók a budapesti Daalarna szalonban. Időpont-foglaláshoz kattints ide az elérhetőségekért. Nézegess ezen a linken valódi esküvői beszámolókat vagy olvass többet az egzotikus, tengerparti esküvőkről itt!