Szuper hírünk van: jön a 2018-as Secret Stories magazin! A tavalyi Daalarna bemutatón büszkén mutattuk be nektek a SecretStories.hu 16 oldalas nyomtatott változatát, amelynek segítségével kicsit jobban beláthattatok a kulisszák mögé. 2018-ban még nagyobbat álmodtunk: egy több mint 150 oldalas esküvői magazint készítünk nektek, amely az április 13-ai Daalarna Fashion Show-n fog debütálni.

Az új Secret Stories magazinhoz hasonló, fine art stílusú esküvői magazin Magyarországon eddig még nem létezett, ezért különösen izgatottak vagyunk, hogy mit szóltok majd hozzá, kedves olvasók. 

Mivel nagy örömünkre már nem csak Magyarországon, hanem a világ számos országában megtalálhatóak a Daalarna ruhák, ezért a magazin magyar és angol nyelven is olvasható lesz. 

Esküvői inspirációk a Daalarnától: Ilyen lesz a 2018-as Secret Stories magazin

De milyen is lesz a 2018-as Secret Stories magazin? 

A célunk és a koncepciónk az volt, hogy megkönnyítsük az esküvőre készülő párok számára a szervezést azzal, hogy sok-sok inspirációt gyűjtünk össze nektek ezen a 150 oldalon. Nem olyanokat, amelyek csak a Pinterest fotókon mutatnak jól, hanem olyanokat, amelyek kiállják a nagy nap próbáját is.

Magazinunk nagy részében ezért valódi esküvőket mutatunk be nektek, mégpedig 2017-es Daalarna menyasszonyok esküvőiről. Lesz köztük bohém, klasszikus és nagyon természetközeli. Balatoni, kecskeméti, izlandi, ausztrál és például egy egzotikus szigeten fotózott is. Minden esküvőt részletesen bemutatunk nektek a menyasszony beszámolóján keresztül, ha pedig megtetszik egy-egy ötlet vagy stílus, a szolgáltatókat is megtaláljátok az anyagok végén, így könnyedén fel tudjátok venni velük a kapcsolatot a saját nagy napotokkal kapcsolatban. 

Mi várható még a magazinban?

  • A Daalarna legújabb SUNSET kollekciójának kampányfotói
  • Csodaszép inspirációs fotók különböző stílusú esküvőkről
  • Ötletek nászajándékra és nagy nap előtti készülődésre
  • Egy izgalmas nászutas/kreatív fotózási helyszín, amelyet hazai esküvőfotósok képein keresztül ismerhettek meg

Őszintén reméljük, hogy a 2018-as Secret Stories magazin sok érdekességet tartogat majd azok számára is, akik nem állnak házasságkötés előtt, de szívesen elmélyednek az izgalmas love story-kban és a szebbnél szebb fotókban. 

A 2018-as Secret Stories magazin a bemutató helyszínén is megvásárolható lesz 2990 Ft-os áron, de most a Daalarna show-ra szóló belépőjegy mellé féláron szerezhetitek be a jegy.hu-n, ide kattintva